• 3% sleva u platby převodem
Inteligentny adapter Sonoff micro USB WIFI
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonoff micro USB WIFI Smart Adapter

147 Kč (s DPH) 121 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Sonoff Smart Adapter - vylepšené inteligentní ovládání

Funkční adaptér Sonoff Micro Adapter vám umožní kompletní kontrolu nad vašimi chytrými zařízeními. Můžete je ovládat na dálku, například prostřednictvím aplikace, a také hlasem. Zařízení také umožňuje nastavit časové plány. Využijte jeho funkce k optimální správě své chytré domácnosti.






Dálkové ovládání osvětlení

Společnost Sonoff Micro vám nabízí tisíce možností. Například můžete na dálku zapnout nebo vypnout světla. Když jste v práci nebo na dovolené, zařízení umožňuje simulovat vaši přítomnost v domě inteligentním ovládáním světel, a tím odradit potenciálního zloděje.






Hlasové ovládání

Nechce se vám vstát z gauče nebo z postele, abyste zhasli? Zadejte správný hlasový příkaz! Adaptér Sonoff Micro vám to umožní a umožní vám využívat pohodlí, o kterém jste vždy snili. Zařízení je kompatibilní se službami Google Assistant a Amazon Alexa.






Komplexní rozvrhy

Nasta najít plány pro chytrá zařízení a optimalizovat jejich výkon. Světlose automaticky zapne nebo vypne v nastaveném čase. Už to nemusíte dělat ručně - společnost Sonoff Micro se o to postará pomocí speciálního softwaru.
Bezpečné nabíjení
Adaptér také umožňuje zabránit přebíjení připojených zařízení. Nastavte plán tak, aby inteligentní software automaticky zastavil nabíjení při dosažení 100 %. Zařízení tak budou v bezpečí a prodlouží se jejich životnost.


Pohodlí a bezpečnost
Přístroj je zcela bezpečný a pohodlný při používání. Kufr PC V0 chrání před poškozením. Odolnost vůči vysokým teplotám a ohni zajišťuje mimořádnou trvanlivost adaptéru . Obsluhu Sonoff Micro usnadňuje 5V výstup a vstup a praktické tlačítko. Indikátory LED signalizují připojení Wi-Fi a provoz zařízení.
Promyšlený design
Sonoff Micro má praktický a promyšlený design. Perfektně se hodí krůzným USB kabelům a adaptérům. Díky kapesním rozměrům a minimální hmotnosti 17 g si ji můžete vzít téměř kamkoli s sebou. Sonoff Micro je kompatibilní s mnoha zařízeními - vyzkoušejte jeho nevídané možnosti.
Specifikace

Model Micro
Typ Adaptér USB
Vstup Max. DC5V/2,5A
Výstup

Max. DC5V/2,5A7

Poznámka: podporuje pouze nabíjecí protokol BC1.2.

Wifi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Materiál PC V0
Rozměry 45//30,5/26 mm
Hmotnost 17 g
Osvědčení CE, FCC
025552
262 ks
6920075775723

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product