• 3% sleva u platby převodem
Bezprzewodowy  włącznik światła Sonoff 433MHz T2EU3C-RF (3-kanałowy)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonoff 433MHz T2EU3C-RF bezdrátový spínač světla (3kanálový)

132 Kč (s DPH) 109 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Bezdrátový spínač světla Sonoff

Spínač Sonoff má tři kanály, moderní design a bezdrátové ovládání. Možnost dálkového ovládání zvyšuje komfort používání.

Dálkové ovládání

Pro větší pohodlí můžete spínač ovládat pomocí aplikace eWeLink, která je kompatibilní se systémy Android nebo iOS. Přepínač podporuje také hlasové funkce prostřednictvím Amazon Alexa a Google Assistant. Díky tomu nemusíte ani vstávat z pohovky, abyste zhasli světlo. Přepínač přijímá 433MHz RF protokol, který je kompatibilní s některými zařízeními Sonoff, takže jej můžete použít jako dálkové ovládání.

Funkce plánování

Vypínač Sonoff má funkci nastavení časovače, která umožňuje rozhodnout, kdy se světla vypnou nebo zapnou. T2EU3C také spolupracuje s nástěnnými vypínači Sonoff TX, takže můžete světlo ovládat ze dvou různých pozic bez nutnosti zapojování. Vypínač také umožňuje ovládat osvětlení ve více místnostech najednou.

8.jpg

Moderní design

Switch má jednoduchý design, který se hodí do každého moderního interiéru. Skleněný panel je odolný proti poškrábání a tlačítka jsou modře podsvícená, abyste je v noci snáze a rychleji našli. Jas tlačítek se mění v závislosti na množství světla v místnosti. V závislosti na vašich potřebách lze spínač Sonoff namontovat třemi způsoby. Můžete ji například přilepit na zeď, přišroubovat šrouby nebo připevnit ke stolu.



Specifikace

Výrobce Sonoff
Model T2EU3C
RF 433 MHz
Materiál PC + panel z tvrzeného skla
Rozsah signálu >50m (volný prostor)
Napájení 6 V (3 V *2 baterie)
Model baterie CR2032
Barva Bílá
Kanál 3
Rozměry 86 x 86 x 9 mm
Kompatibilita RFR2, RFR3, 4CHPROR3, TX, Slampher R2
Dálkové ovládání Amazon Alexa, Google Assistant
Operační systémy Android, iOS
Aplikace eWeLink

027615
615 ks
6920075776270

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product