• 3% sleva u platby převodem
Inteligentny przełącznik WiFi Sonoff POWR3 o dużej mocy
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vysoce výkonný inteligentní WiFi přepínač Sonoff POWR3

810 Kč (s DPH) 669 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Vysoce výkonný inteligentní WiFi přepínač Sonoff POWR3

Užívejte si pohodlné dálkové ovládání chytrých zařízení a přístup k podrobným informacím o spotřebě energie ve vaší domácnosti. Pokročilý spínač Sonoff POWR3 má jmenovitý výkon až 5500 W a podporuje zátěž až 25 A. Umožňuje přesné měření výkonu, proudu a napětí připojených zařízení a sledování shromážděných dat prostřednictvím aplikace. Je kompatibilní s hlasovými asistenty, jako je Google Assistant. Je také chráněn proti přetížení.

5.jpg?v=1628255043152

Ještě větší výkon - více aplikací

Přepínač má vysoký výstupní výkon až 5500 wattů, což mu umožňuje obsluhovat širokou škálu zařízení. Lze jej také použít jako měřič výkonu pro celou místnost. Jednoduše k němu připojte všechny spotřebiče v místnosti - spotřeba energie každého z nich se vypočítá nezávisle. Kromě toho POWR3 ukládá nasbíraná data po dobu 100 dní - pokud chcete, můžete je také exportovat do souboru CSV a uložit do telefonu.

Zapínání a vypínání zařízení jediným kliknutím odkudkoli

Chystáte se na dlouhou cestu a obáváte se o zabezpečení svých zařízení? Nejste si jisti, zda jste některou z nich nezapomněli vypnout? Žádný problém! Spínač POWR3 umožňuje odpojit napájení kdekoli a kdykoli - stačí jen několik kliknutí v aplikaci! Tímto způsobem můžete chránit svá zařízení a vyhnout se nadměrným účtům za elektřinu. Produkt podporuje vzdálené zapínání a vypínání zařízení a synchronizuje jejich stavy.

Kdykoli můžete použít funkci měření výkonu.

Sami rozhodnete, kdy má POWR3 začít nebo přestat měřit spotřebu energie. Minutu, 10 minut nebo snad 2 hodiny? Chcete-li zjistit, kolik energie spotřebovávají vaše zařízení za určité období, stačí spustit aplikaci a použít příslušnou funkci! Společnost Sonoff vám dává plnou kontrolu.

Pohodlný přístup k informacím

Získejte pohodlný přístup k datům shromážděným přepínačem. Jednoduše spárujte všechna zařízení POWR3 s aplikací eWeLink a ovládejte je ze svého chytrého telefonu. Příslušný doplněk můžete nainstalovat také do svého notebooku. Můžete tak například zkontrolovat, která zařízení jsou zapnutá, nebo si přečíst uložené údaje o spotřebě elektřiny ve vaší domácnosti.

Možnost hlasového ovládání

Relé je kompatibilní s platformami intel aa asistentů, jako jsou Google Assistant, Samsung SmartThings, Amazon Alexa a Yandex Alice. Připojená zařízení tak můžete pohodlně ovládat jednoduchými hlasovými příkazy. Nemusíte ani vstávat z pohodlného křesla nebo sahat po telefonu! Výrobek je také kompatibilní se softwarem Alexa Energy Dashboard, který uživatelům usnadňuje úsporu energie.

Účinná ochrana proti přetížení

S chytrým spínačem Sonoff POWR3 se nemusíte obávat o bezpečnost. Pokročilá ochrana proti přetížení umožňuje nepřetržité monitorování napětí, proudu a výkonu zařízení. Pokud je zjištěna jakákoli abnormalita, napájení se okamžitě automaticky přeruší. Tím se zabrání poškození spínače a zvýší se bezpečnost používání.

Normálně uzavřené kontakty relé

Na rozdíl od jiných zařízení tohoto typu je POWR3 vybaven normálně sepnutými kontakty (NC). To znamená, že ani v případě přerušení napájení nebo poškození relé nebude obvod ovlivněn. Stav napájení můžete nastavit také sami prostřednictvím aplikace.

Specifikace

Výrobce Sonoff
Model POWR3
Typ výrobku Chytrý přepínač Wi-Fi
Napětí 100-240 V AC
Vstup 100-240 V ~50-60 Hz 25 A Max.
Výstup 100-240 V ~50-60 Hz 25 A Max.
MCU ESP8266
Přepínání kanálů Jednotlivé stránky
Maximální zatížení 25 A/5500 W
Bezdrátové připojení Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2,4GHz
RF 433 Mhz Ne
Kompatibilita Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings, Yandex Alice
Režim DIY Ne
Kompatibilita CE, FCC, RoHS
Materiál pouzdra PC V0
Podporované systémy Android a iOS
Provozní teplota -10 °C - 40 °C
Rozměry 162 x 122 x 45,5 mm

028710
156 ks
6920075776768

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product