• 3% sleva u platby převodem
Czujnik ruchu Sonoff PIR3-RF
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Detektor pohybu Sonoff PIR3-RF

213 Kč (s DPH) 176 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Detektor pohybu Sonoff PIR3-RF

Udržujte svůj domov v bezpečí. Sonoff PIR3-RF detekuje pohyb v úhlu 100° na vzdálenost až 8 m a podporuje 2 provozní režimy. Umožňuje vytvářet inteligentní scény pomocí dalších zařízení, jako je kamera nebo osvětlení. Funguje s RF bránou (není součástí dodávky).

Pro bezpečnost

Když senzor detekuje pohyb, odešle příslušné informace do telefonu. Můžete také zkontrolovat historii oznámení. Zařízení podporuje 2 provozní režimy. V režimu upozornění se aktivuje každých 5 sekund, pokud se někdo nachází v jeho dosahu. V normálním režimu se může aktivovat každých 60 sekund.

Vytváření inteligentních scén

Senzor spolupracuje s dalšími chytrými zařízeními, která lze zakoupit samostatně. Můžete jej například použít k automatickému zapnutí světel při detekci pohybu. Můžete ji také spárovat s fotoaparátem. Produkt je kompatibilní se službou IFTTT.

Snadná instalace

Instalace snímače nebude problém. Díky samolepicí pásce 3M ji můžete snadno přilepit na jakýkoli rovný povrch, například na zeď. Můžete jej také připevnit pomocí univerzálního kloubového šroubu (není součástí dodávky), takže jej můžete otáčet o 360° nebo naklánět o 90°.

Specifikace

Výrobce Sonoff
Model PIR3-RF
RF 433 MHz
Rozsah detekce Až 8 m (uvnitř)
Okolní vlhkost 10-90% relativní vlhkost (nekondenzující)
Provozní teplota -10-40°C
Detekční úhel 100°
Materiál PC
Zdroj energie Baterie CR2450 3 V (není součástí dodávky)

031127
542 ks
6920075775372

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product