• 3% sleva u platby převodem
Inteligentne gniazdko WiFi Sonoff S26R2TPE-FR
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytrá zásuvka WiFi Sonoff S26R2TPE-FR

231 Kč (s DPH) 191 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytrá zásuvka WiFi Sonoff S26R2TPE-FR

Sonoff S26R2TPE-FR promění obyčejnou zásuvku ve vaší domácnosti v chytrou zásuvku. Nyní můžete připojená zařízení pohodlně ovládat pomocí aplikací nebo hlasových příkazů, vytvářet pro ně plány a chytré scény. Výrobek je kompatibilní se službami Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings a Alice. Zásuvka snese vysoké zatížení až 16 A, což umožňuje připojit náročnější spotřebiče, jako je ohřívač nebo pomalý sporák.

Ovládání spotřebičů na dálku

Už se nemusíte bát, že zapomenete vypnout spotřebič před odchodem z domu. Zásuvka S26R2TPE-FR umožňuje dálkově ovládat připojené spotřebiče pomocí aplikace eWeLink. Nyní můžete spustit klimatizaci nebo vypnout světla odkudkoli - například v práci, v restauraci nebo na dovolené. Můžete také ovládat a upravovat stav spotřebičů. Díky této funkci můžete snadno zajistit bezpečnost svého domova a ušetřit elektrickou energii.

Sdílení kontroly

Rodina a přátelé mohou také pohodlně ovládat svá připojená zařízení. V aplikaci s nimi můžete sdílet vybraná zařízení. Pokud u vás doma žije více lidí, tato funkce se vám bude určitě hodit! Nyní budou moci vaši spolubydlící na dálku zapínat a vypínat spotřebiče, kontrolovat jejich stav a vytvářet pro ně plány!

Hlasové ovládání - usnadnění života

Máte hodně práce s vařením? Pohodlně ležíte v posteli a nechcete vstávat, abyste zhasli světlo? Už se nemusíte hýbat ani sahat po smartphonu! Chytrá zásuvka Sonoff S26R2TPE-FR spolupracuje s hlasovými asistenty, jako jsou Amazon Alexa, Google Assistant a Alice. Nyní stačí pár dobře mířených slov, abyste zapnuli elektrickou pánev, uvařili kávu, rozsvítili světlo nebo vypnuli topení.

Seskupování spotřebičů

Se společností Sonoff je správa vaší chytré domácnosti jednodušší a pohodlnější než kdykoli předtím. Zásuvka S26R2TPE-FR podporuje seskupování zařízení. Už nemusíte ovládat každé zařízení zvlášť - stačí vytvořit skupinu, která bude ovládat několik zařízení najednou, a synchronizovat jejich provoz! Jedním kliknutím můžete zhasnout světla v celém domě nebo zapnout kuchyňskou lampu a kávovar. Možnosti jsou opravdu široké!

Přizpůsobení chytré domácnosti vašemu životnímu stylu

Už nemusíte ztrácet čas a energii na některé každodenní činnosti.Sti. Zásuvka umožňuje vytvářet inteligentní scény a plány. Ráno v 7:00 nechte kávovar uvařit kávu a večer v 6:00 zapněte ohřívač vody. Nebo můžete S26R2TPE-FR například spárovat se snímačem pohybu (není součástí dodávky) a nastavit jej tak, aby automaticky rozsvítil světlo, když někdo vstoupí do místnosti. Vyzkoušejte dostupné možnosti a vytvořte si chytrý domov, ve kterém se vám bude dobře žít!

Zkontrolujte, co se děje ve vaší domácnosti

Chcete mít kontrolu nad tím, co se děje ve vaší domácnosti, když jste například v práci nebo na dovolené? Chytrá zásuvka Sonoff S26R2TPE-FR vám to umožní! Můžete k němu jednoduše připojit kameru a kdykoli zkontrolovat situaci v domě. Zkontrolujte, co váš milovaný mazlíček dělá, zda do domu nevstoupil někdo nežádoucí, a ujistěte se, že se neděje nic rušivého.

Specifikace

Výrobce Sonoff
Model S26R2TPE-FR
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Podporované systémy Android, iOS
Provozní teplota -10 °C - 40 °C
Přístup na 250 V ~50-60 Hz
Max. zatížení 4000 W / 16 A
Materiál PC V0

031345
500 ks
6920075776454

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product