• 3% sleva u platby převodem
Pilot Sonoff RM433R2
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pilot Sonoff RM433R2

171 Kč (s DPH) 141 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Pilot Sonoff RM433

Užívejte si pohodlné ovládání svých zařízení. Dálkové ovládání Sonoff RM433 umožňuje dálkově ovládat zařízení. Má 8 tlačítek pro rychlý přístup k různým funkcím, velmi snadnou instalaci a konfiguraci, širokou kompatibilitu se zařízeními Sonoff a minimalistický, elegantní design.

K dispozici je mnoho funkcí

V závislosti na zařízení, se kterým dálkový ovladač spárujete, odpovídají některá tlačítka různým funkcím. Můžete je použít nejen k zapnutí nebo vypnutí určitého zařízení, ale také například k nastavení jasu světla nebo rychlosti ventilátoru.

Široká kompatibilita - rychlé párování

Dálkové ovládání je kompatibilní s mnoha zařízeními Sonoff. Můžete jej například snadno spárovat s ovladačem světla a ventilátoru iFan03, spínačem 4CH Pro R2 nebo spínačem řady TX. Proces párování je velmi jednoduchý - stačí stisknout tlačítko! Dálkový ovladač navíc umožňuje ovládat spárované zařízení i bez připojení Wi-Fi.

Moderní design

Díky minimalistickému designu a klasické bílé barvě se dálkové ovládání skvěle hodí do téměř každého interiéru. Její moderní, stylový design pravděpodobně osloví většinu uživatelů a nejenže nenaruší výzdobu místnosti, ale také jemně zvýrazní její charakter.

2 způsoby instalace

Rozhodněte se, jak chcete zařízení namontovat. Můžete jej nainstalovat na speciální stojan a připevnit ke zdi pomocí šroubů. Případně ji lze zafixovat páskou. Poznámka: základna a páska nejsou součástí sady, je třeba je zakoupit zvlášť.

Specifikace

Výrobce Sonoff
Model RM433
RF 433,92 MHz
Rozměry dálkového ovládání 86 x 45 x 12,5 mm
Rozměry podstavce (prodává se samostatně) 86 x 86 x 15,8 mm
Zdroj energie Baterie 27A (12 V)
Materiál PC V0

032311
295 ks
6920075776591

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product