• 3% sleva u platby převodem
Przełącznik ścienny SONOFF R5
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nástěnný spínač SONOFF R5

225 Kč (s DPH) 186 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Nástěnný spínač Sonoff R5

Usnadněte si ovládání chytrých zařízení. Nástěnný vypínač Sonoff R5 je vybaven 6 tlačítky a díky funkci brány eWeLink-Remote umožňuje dálkově ovládat zařízení přidaná do aplikace eWeLink. Má dosah až 90 m a podporuje 3 typy lisů. Lze ji použít ke spuštění jedné akce nebo celé scény. Výrobek se velmi snadno instaluje a tlačítka můžete označit přiloženými samolepkami.

Navrženo pro chytrou domácnost

Podívejte se, jak snadná a pohodlná může být správa chytré domácnosti. Pokud nechcete ovládat zařízení umístěná v různých místnostech pomocí aplikace, můžete použít R5. Funkce vzdálené brány eWeLink-Remote vám umožní ovládat chytrá zařízení lokálně až ze vzdálenosti 90 m. Oboustranné ovládání osvětlení je možné také pomocí volitelného spínače M5 (prodává se samostatně).

Ještě pohodlnější ovládání

Chytrou scénu vytvořenou pomocí aplikace vyvoláte jednoduše stisknutím tlačítka. Pokud je k dispozici připojení k internetu, můžete jediným kliknutím rozsvítit všechna světla v kuchyni nebo zhasnout noční osvětlení v ložnici. K jedné bráně eWeLink Remote lze navíc připojit až 8 zařízení R5! To znamená, že k ovládání jednoho svítidla můžete úspěšně použít více spínačů.

Stiskněte tlačítko 3 způsoby

Získejte ještě více možností. Tlačítka přepínače lze stisknout třemi způsoby - můžete si vybrat mezi jedním kliknutím, dvojitým kliknutím a dlouhým kliknutím. Každému typu stisku může odpovídat jiná akce. Jedním kliknutím například zapnete všechna světla v ložnici, dvojitým kliknutím zapnete pouze noční světla a dlouhým kliknutím všechna světla vypnete. Výběr je na vás - možnosti jsou téměř neomezené!

Snadná instalace - dlouhá pracovní doba

Zařízení se velmi snadno instaluje. Jednoduše ji nalepte na zeď pomocí samolepek, které najdete v balení. Nemusíte se starat o zapojení! Vypínač můžete používat jako běžný dálkový ovladač a jednoduše jej umístit na stůl nebo polici. Navíc k napájení zařízení potřebujete pouze 2 baterie CR2032, které zajistí až 2 roky provozu.

20 samolepek v balení

Obáváte se, že si nebudete pamatovat, která zařízení jsou přiřazena ke kterým tlačítkům přepínače? Obáváte se zmatení? Není třeba! V sadě najdete 20 samolepek, které vám pomohou snadno identifikovat funkce konkrétních tlačítek. Vytvořte si vlastní personalizovaný přepínač, přizpůsobte si ho svým potřebám a užívejte si pohodlné ovládání chytrých zařízení ve své domácnosti!

Zahrnuto

  • Přepínač R5
  • Montážní šrouby
  • Lepicí samolepky
  • Samolepky pro označení tlačítek
  • Návod k obsluze

Specifikace

Výrobce Sonoff
Model R5
Počet tlačítek 6
Zdroj energie 2x 3V baterie CR2032
Provozní teplota 0°C - 40°C
Materiál PC V0
Rozměry 86 x 86 x 13,5 mm
Barva Grey

035191
362 ks
6920075777390

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product