• 3% sleva u platby převodem
Inteligentny przełącznik Sonoff SPM-4Relay
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytrý přepínač Sonoff SPM-4Relay

1 353 Kč (s DPH) 1 118 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytrý přepínač Sonoff SPM-4Relay

Chytrý spínač Sonoff SPM-4Relay, který v kombinaci s modulem SPM-Main (prodává se samostatně) umožňuje měřit spotřebu energie. Zvládne 4 nezávislé kanály a umožňuje také použít ochranu proti přetížení, která chrání vaše zařízení před poškozením. Výrobek se také velmi snadno instaluje - stačí jej připevnit na vodicí lištu.

Â

Mnoho aplikací

Spínače Sonoff SPM-4Relay jsou vhodné pro mnoho aplikací. Umožňují například zjistit, kolik elektřiny měsíčně spotřebují vaši nájemníci, a také spotřebu energie vašeho nákupního centra nebo kanceláře. Produkt se bude hodit i v kryptoměnových dolech nebo serverovnách. Díky funkci ochrany proti přetížení snížíte riziko poškození zařízení.

Â

Spolehlivé připojení

Jak to všechno funguje? Sonoff umožňuje ukládat zařízení. Přepínač SPM-Main komunikuje s cloudem prostřednictvím sítě Ethernet nebo Wi-Fi. To umožňuje ovládat SPM-4Relay prostřednictvím RS-485. To zajišťuje stabilní přenos dat na velké vzdálenosti. Nebojte se problémů s připojením!

Â

Měření spotřeby energie

Chcete mít možnost sledovat spotřebu energie v každé místnosti ve vaší kanceláři? Nebo chcete zjistit, kolik energie spotřebovávají vaši nájemníci? Měřiče Sonoff SPM-Main a SPM-4Relay to umožňují! Zařízení umožňují přesné měření spotřeby energie a aplikace eWeLink poskytuje pohodlný přístup k informacím. Pro kontrolu spotřeby energie nemusíte vycházet z domu - stačí sáhnout po telefonu!

Â

Ochrana proti přetížení

Díky přepínačům Sonoff můžete také zvýšit bezpečnost v serverovně nebo v kryptoměnovém dole. Výrobek nabízí funkci ochrany proti přetížení. Stačí ji aktivovat a zařízení se automaticky vypne, jakmile aktuální parametry dosáhnou hodnot zadaných v aplikaci. Můžete také použít možnost přetížení.

Â

4 kanály na vysílač

Každý přepínač SPM-4Relay nabízí 4 nezávislé kanály s maximální zátěží 20 A. Kromě toho může jeden SPM-Main ovládat až 32 přepínačů SPM-4Relay. To znamená, že jeden modul může obsluhovat až 128 kanálů! Jedná se o ideální řešení například pro bytový dům, kde umožňuje kontrolovat spotřebu energie nájemníků v pronajatých bytech. Vezměte si vysílače s sebou a užívejte si výsledky!

Â

Specifikace

Â

Výrobce Sonoff
Model SPM-4Relay
Barva Bílá
Vstupní proud 100-240 V ~50/60 Hz 20 A na kanál, max. 80 A.
Výstupní proud 100-240 V ~50/60 Hz 20 A na kanál, max. 80 A
Materiál PC V0
Rozměry 250 x 90 x 66,5 mm

Â

Â

035192
184 ks
6920075776980

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product