• 3% sleva u platby převodem
Sonoff POWR316 POW Origin przekaźnik Wifi z funkcją pomiaru zużycia prądu i mocy
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonoff POWR316 POW Origin Wifi relé s funkcí měření výkonu a proudu

303 Kč (s DPH) 250 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Sonoff POWR316 POW Origin Wifi relé s měřením výkonu a energie

Pohodlně spravujte domácí spotřebiče, aniž byste museli opustit pohovku! Chytré relé Sonoff POWR316 umožňuje dálkově ovládat spotřebiče prostřednictvím aplikací nebo hlasových asistentů. Umožňuje sledovat shromážděná data a nastavit konkrétní hodnoty denní, týdenní nebo měsíční spotřeby energie. Je také vybaven ochranou proti přetížení a jeho maximální zatěžovací proud je 16 A pro odporové zátěže.

Úspora energie a peněz

Nastavte si vlastní parametry spotřeby energie a snižte své účty za elektřinu. Můžete si například snadno nastavit denní, týdenní a měsíční hodnoty spotřeby energie ve vaší domácnosti - po dosažení cílové spotřeby obdržíte upozornění na chytrý telefon. Průběžně sleduje celkovou spotřebu energie, okamžitou spotřebu energie, odebíraný proud a napětí na výstupu zařízení. Vypínač nabízí také režim postupného vypínání, který automaticky vypne spotřebiče po uplynutí nastavené doby. Šetřit peníze nebylo nikdy jednodušší!

Široká škála aplikací

Spínač Sonoff lze použít téměř kdekoli. Pomocí ní můžete například zkontrolovat měsíční spotřebu elektřiny v nákupním centru nebo na farmě. Můžete ji také použít ke kontrole denní spotřeby energie v garáži nebo bazénu.

Na míru vašemu dni

Přizpůsobte zařízení připojená k přepínači svému dennímu rozvrhu. Výrobek je vybaven časovačem, takže můžete nastavit například to, kdy se má světlo rozsvítit a kdy zhasnout. Přepínač navíc může pracovat i bez WiFi - stačí použít funkci podpory LAN.

Ještě lepší přístup k informacím

Pohodlně zkontrolujte data shromážděná přepínačem. Připojte POWR316 k aplikaci eWeLink a sledujte jej ze svého telefonu! Do notebooku si můžete nainstalovat speciální doplněk, který vám umožní zjistit, které spotřebiče jsou zapnuté, nebo zkontrolovat spotřebu energie ve vaší domácnosti. Kromě toho relé uchovává shromážděná data po dobu až 6 měsíců - pokud chcete, můžete je exportovat a uložit do telefonu.

Hlasové ovládání

Chytrý vypínač spolupracuje s hlasovými asistenty Google Assistant a Amazon Alexa. Stačí pár slov a můžete pohodlně ovládat připojená zařízení! Nemusíte ani vstávat z postele, abyste zhasli světlo. Kromě toho je výrobek kompatibilní se službou IFTTT a softwarem Alexa Energy Dashboard, který umožňuje průběžně sledovat spotřebu energie.

Nejvyšší úroveň zabezpečení

Používejte chytrý spínač Sonoff bez obav o Zabezpečení. Zařízení je vybaveno pokročilou ochranou proti přetížení, která automaticky vypne připojené zařízení při dosažení nastavených hodnot proudu. Kromě toho je kryt zařízení vyroben z vysoce kvalitního materiálu PC, který poskytuje účinnou ochranu proti ohni.

Zahrnuto

  • Inteligentní spínač
  • rukojeť
  • návod k obsluze

Specifikace:

Model POWR316
Rozměry 98 x 54 x 31 mm
Barva Bílá
Vstup/výstup 100-240 V, 50/60 Hz, max. 16 A
Materiál pouzdra PC V0
Připojení WiFi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Maximální zatěžovací proud: 16 A pro odporové zátěže
038490
302 ks
6920075778137

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product