• 3% sleva u platby převodem
Sonoff TH Origin przekaźnik Wifi z funkcją pomiaru temperatury oraz wilgotności Sonoff THR316
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonoff TH Origin Wifi relé s funkcí měření teploty a vlhkosti Sonoff THR316

324 Kč (s DPH) 268 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Dostupnost: zboží je skladem u dodavatele
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Sonoff TH Elite Wifi relé s funkcí měření teploty a vlhkosti Sonoff THR316

Sonoff THR316 je 16 A relé, které lze použít ve vnitřních bazénech, vinárnách nebo teráriích. Hodí se také pro vytápění domácností, zavlažovací systémy nebo skleníky. Výrobek pracuje s teplotními a vlhkostními čidly. V aplikaci můžete také vytvářet plány a používat automatický režim.

Kompatibilní

Relé Sonoff podporuje spotřebiče s vysokou spotřebou energie, jako je například podlahové vytápění. Konektor RJ9 4P4C navíc umožňuje připojení výrobku k dalším zařízením. V závislosti na připojeném čidle můžete teplotu regulovat pomocí hermetického čidla. DS18B20, vlhkosti (SI7021) nebo vlhkosti půdy, což je možné pomocí senzoru MS01. Produkt také spolupracuje s aplikacemi Home Assistant a IFTTT, což umožňuje větší svobodu používání.

Dálkové ovládání

Produkt umožňuje vzdálenou správu zařízení prostřednictvím aplikace eWeLink. Zařízení můžete zapnout/vypnout odkudkoli. Kromě toho můžete nastavit časovač nebo plán a 8 dostupných programů vám umožní přizpůsobit THR316 vašim potřebám a ušetřit peníze za elektřinu. Produkt je také kompatibilní s Amazon Alexa a Google Assistant. Díky podpoře sítě LAN můžete relé používat i v případě, že je přístup k síti dočasně nedostupný.

Zůstaňte v obraze

Relé Sonoff monitoruje teplotu a vlhkost v reálném čase. Pokud se zařízení zapne/vypne nebo dosáhne vámi nastavené hodnoty, budete o tom informováni prostřednictvím aplikace. Výrobek můžete také automatizovat pomocí chytrých zařízení, jako jsou chytré zásuvky nebo radiátory. To ale není všechno! Aplikace také umožňuje zobrazit historii teploty a vlhkosti v podobě grafu po hodinách, dnech a měsících. Historická data za posledních 6 měsíců můžete exportovat ve formátu xlsx.

12.jpg

Propracovaný design

Sonoff THR316 má pečlivě promyšlený design. Výrobek má velké tlačítko zapnutí/vypnutí. Dodávaná montážní lišta usnadňuje upevnění zařízení na požadované místo a přední kryt zajišťuje bezpečnost. Vylepšený systém elektroinstalace navíc chrání před zkratem.

Bezpečnost při používání

Relé je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů, které splňují normy UL a RoHS, je vyrobeno z nehořlavého PC a díky pečlivě promyšlené konstrukci jej můžete bezpečně používat i za nepříznivých povětrnostních podmínek, například při bouřce. Konektor RJ9 4P4C navíc zaručuje stabilní a spolehlivé připojení.

Zahrnuto

  • inteligentní relé
  • montážní lišta
  • návod k obsluze

Specifikace:

Výrobce Sonoff
Model THR316
Barva Bílá
Materiál PC V0
Napětí 100-240 V ~ 50/60 Hz max. 16 A
WiFi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Rozměry 98 x 54 mm
038339
856 ks
6920075777512

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product