• 3% sleva u platby převodem
Sonoff TH Origin przekaźnik Wifi z funkcją pomiaru temperatury oraz wilgotności Sonoff THR320
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonoff TH Origin Wifi relé s funkcí měření teploty a vlhkosti Sonoff THR320

335 Kč (s DPH) 277 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Sonoff TH Origin Wifi relé s funkcí měření teploty a vlhkosti Sonoff THR320

Sonoff THR320 je 20 A relé, které lze použít ve venkovních bazénech, na vinicích nebo terasách. Hodí se také pro vytápění domácností, zavlažovací systémy nebo skleníky. Výrobek pracuje s teplotními a vlhkostními čidly. Výplně můžete také vytvořit v aplikaci a použít automatický režim.

Kompatibilní

Relé Sonoff podporuje spotřebiče s vysokou spotřebou energie, jako je například podlahové vytápění. Konektor RJ9 4P4C navíc umožňuje připojit produkt k dalším zařízením. V závislosti na připojeném čidle můžete kontrolovat teplotu pomocí hermetického čidla. DS18B20, vlhkost (SI7021) nebo vlhkost půdy, což je možné s čidlem MS01. Produkt také spolupracuje s aplikacemi Home Assistant a IFTTT, což umožňuje větší svobodu používání.

Ovládání číselníku

Produkt umožňuje vzdálené ovládání zařízení prostřednictvím aplikace eWeLink. Zařízení lze zapnout/vypnout pomocí dálkového ovladače. Kromě toho můžete nastavit časovač nebo plán a 8 dostupných programů vám umožní přizpůsobit THR320 vašim potřebám a ušetřit peníze za elektřinu. Zařízení je také kompatibilní se službami Amazon Alexa a Google Assistant. Díky podpoře sítě LAN můžete dálkový ovladač používat i v případě, že je přístup k síti dočasně nedostupný.

Zůstaňte v obraze

Inteligentní relé Sonoff monitoruje teplotu a vlhkost v reálném čase. Pokud se zařízení zapne/vypne nebo dosáhne vámi nastavené hodnoty, budete o tom informováni prostřednictvím aplikace. Relé můžete také automatizovat pomocí chytrých zařízení, například pomocí chytrých zásuvek nebo radiátorů. To ale není všechno! Aplikace také umožňuje zobrazit historii teploty a vlhkosti v podobě grafu podle hodin, dnů a měsíců. Historická data za posledních 6 měsíců můžete exportovat ve formátu xlsx.

Propracovaný design

Inteligentní relé Sonoff THR320 se vyznačuje pečlivě promyšleným designem. Výrobek má velké tlačítko pro zapnutí/vypnutí zařízení. Dodávaná montážní lišta umožňuje snadné upevnění na požadované místo a přední kryt zajišťuje bezpečnost. Vylepšený systém elektroinstalace navíc chrání před zkratem.

Bezpečnost při používání

Relé je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů, které splňují požadavky norem UL a RoHS, je vyrobeno z nehořlavého PC a díky promyšlené konstrukci jej lze bezpečně používat i za nepříznivých povětrnostních podmínek, například v případě tekoucí vody. Konektor RJ9 4P4C navíc poskytuje stabilní a nerušivou kombinaci.

Zahrnuto

  • inteligentní relé
  • montážní linka
  • návod k obsluze

Å pecifikace:

Vinař Sonoff
Model THR320
Barva Bílá
Materiál PC V0
Napětí 100-240 V ~ 50/60 Hz max. 20 A
WiFi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Rozměry 98 x 54 mm
038354
610 ks
6920075777536

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product