• 3% sleva u platby převodem
Inteligentne gniazdko Wi-Fi LDNIO SCW1050, EU/US (białe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytrá zásuvka LDNIO SCW1050 Wi-Fi, EU/US (bílá)

131 Kč (s DPH) 108 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytrá zásuvka LDNIO SCW1050 Wi-Fi (bílá)

Pokud hledáte chytré řešení pro svou domácnost, je pro vás určena zásuvka LDNIO SCW1050 Wi-Fi. Byla vybavena mnoha funkcemi, které usnadňují její používání. Patří mezi ně inteligentní funkce Wi-Fi a funkce časovače, která zabraňuje přebíjení zařízení. Inteligentní zásuvka LDNIO SCW1050 je dokonalým řešením pro moderní domácnost.

1.jpg

Multifunkční domácí zásuvka

Zásuvka LDNIO SCW1050 je inteligentní zařízení s funkcí Wi-Fi, které usnadňuje ovládání každodenních spotřebičů. Můžete k ní připojit teplotní čidlo, ventilátor, pračku a mnoho dalších. Díky funkci časování už nikdy nebudete mít problém s přeplněným telefonem. Kromě toho má také možnost připomenutí, které vás vždy vyzve k vypnutí zařízení ve správný čas. Navíc se jedná o univerzální zásuvku, protože do ní můžete zapojit spotřebiče s americkou, evropskou i britskou zástrčkou.

4.jpg

Bezpečné používání

Při používání Wi-Fi zásuvky LDNIO SCW1050 si můžete být jisti svou bezpečností. Je vyrobena z vysoce kvalitního ohnivzdorného PC materiálu. Je vybavena senzorem, který vás upozorní na příliš vysokou teplotu připojených zařízení. Kromě toho v ní najdete speciální ochranu, která zabraňuje zasunutí předmětů. Díky ní vás tato zásuvka ochrání před úrazem elektrickým proudem.

7.jpg
Výrobce: LDNIO
Model SCW1050
Barva Bílá
Materiál PC
Počet zásuvek 1
Napájení 2500 W
Další funkce Wi-Fi
042530
248 ks
6933138691953

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product