• 3% sleva u platby převodem
Inteligentne gniazdko Wi-Fi LDNIO SEW1058, z funkcją lampki nocnej (białe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LDNIO SEW1058 Inteligentní zásuvka Wi-Fi s funkcí nočního světla (bílá)

215 Kč (s DPH) 178 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

LDNIO SEW1058 Inteligentní zásuvka Wi-Fi s funkcí nočního světla (bílá)

Víte, kolik energie spotřebují vaše domácí spotřebiče? S chytrou zásuvkou LDNIO to můžete kontrolovat! Zásuvka SEW1058 nabízí možnost připojení k vašemu telefonu prostřednictvím Bluetooth v pásmu Wi-Fi 2,4 GHz. Stačí si stáhnout speciální aplikaci a můžete spravovat zařízení připojená k zásuvce a sledovat jejich provoz. Zásuvka je navíc vybavena LED světlem a vysoce kvalitními materiály.

7.jpg

Kontrolujte spotřebu energie ve své domácnosti

Chytrá zásuvka nabízí možnost spárování se speciální aplikací Smart Life. Pomocí této aplikace můžete snadno kontrolovat napětí, intenzitu a aktuální spotřebu energie zařízení připojených k zásuvce. Kromě toho je můžete z aplikace vzdáleně spravovat. Vracíte se domů z práce uprostřed horkého dne? Zapněte na dálku klimatizaci a po příchodu domů si vychutnejte příjemný chladivý vánek.

8.jpg

LED světlo

Zásuvka je vybavena LED světlem, které můžete kdykoli zapnout/vypnout pomocí vestavěného tlačítka. Pokud jej podržíte déle, můžete nastavit jas světla. Jemné osvětlení je ideální například v ložnici nebo vám pomůže najít zapojená zařízení uprostřed noci.

9.jpg

Robustní konstrukce

Lampa LDNIO SEW1058 je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů. Díky použití polykarbonátu je plně chráněna před škodlivými účinky vysokých teplot až 850 ℃, takže vaše zařízení jsou v bezpečí. Zásuvka navíc akceptuje napětí 100 - 240 V, takže ji můžete bez problémů používat téměř v každé zemi, kde se setkáte s různými normami nízkého napětí.

4.jpg
Výrobce: LDNIO
Model SEW1058
Vstupní výkon 100-250 V 50/60 HZ 16 A MAX.
Jmenovitý výkon 4000W-16A(max.) 250VAC
Šířka pásma WiFi 2,4 GHz
042495
106 ks
6933138600658

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product