• 3% sleva u platby převodem
Inteligentny przełącznik dopuszkowy ZigBee Avatto N-ZWSM01-3 TUYA
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytrý dálkový spínač ZigBee Avatto N-ZWSM01-3 TUYA

301 Kč (s DPH) 249 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytrý dálkový spínač ZigBee Avatto N-ZWSM01-3 TUYA

Vypínač Avatto vám umožní pohodlně ovládat osvětlení ve vaší domácnosti. Je kompatibilní s aplikací TUYA / Smart Life, takže jej můžete ovládat na dálku. Funguje také s hlasovými asistenty Amazon Alexa a Google Assistant. Výrobek se také velmi snadno instaluje. Vytvářejte pracovní plány, nastavujte časovače a sdílejte zařízení s ostatními členy rodiny - s Avatto se rozlučte s omezeními! Vypínač je tříkanálový a podporuje komunikační protokol ZigBee 3.0 - pro provoz je nutná další brána ZigBee (prodává se samostatně).

Avatto/N-ZWSM01-3/7

Dálkové ovládání prostřednictvím aplikace

Nejste si jisti, zda jste před odchodem do práce vypnuli lampu? Nyní to můžete udělat pomocí svého chytrého telefonu! Vypínač Avatto je kompatibilní s aplikací TUYA / Smart Life, takže můžete světlo ovládat na dálku - stačí pár kliknutí! Chcete, aby mohli světlo na dálku ovládat i ostatní členové domácnosti? Žádný problém - aplikace umožňuje sdílení vybraných zařízení.

Avatto/N-ZWSM01-3/8

Získejte ještě více možností

Přizpůsobte osvětlení ve své domácnosti svému životnímu stylu. Aplikace umožňuje používat časovače a nastavit rozvrhy pro vybrané spotřebiče - nechte světla automaticky zhasnout ve 23 hodin, když jdete spát, a zapnout v 7 hodin ráno, když vstáváte. Výrobek můžete také propojit s dalšími zařízeními nebo senzory a vytvořit tak inteligentní scénu. Můžete také skupinově ovládat několik vypínačů najednou.

Avatto/N-ZWSM01-3/1

Snadná instalace - bezproblémový provoz

Instalace vypínače je velmi snadná - nebude vám činit žádné problémy ani vám nezabere příliš mnoho času. Navíc můžete snadno ovládat jedno svítidlo pomocí 2 spínačů - to je skvělé například v blízkosti schodů. Pohodlně zapnete světlo dole a vypnete nahoře - můžete tak bezpečně vyjít nahoru a vyhnout se nehodám!

Avatto/N-ZWSM01-3/2

Kompatibilní s hlasovými asistenty

Uvolněte si ruce a užijte si ještě více svobody. Vypínač je kompatibilní s inteligentními asistenty Google Assistant a Amazon Alexa. To znamená, že můžete své osvětlení ovládat hlasem! Nyní vám stačí jen několik slov, abyste například rozsvítili nebo zhasli světlo. Ležíte v posteli a chcete zhasnout lampu, ale nemáte po ruce telefon? Zadejte jednoduchý příkaz a sledujte, jak se vaše světla přizpůsobí!

Avatto/N-ZWSM01-3/6

Výrobce: Avatto
Model N-ZWSM01-3
Barva Bílá
Počet kanálů 3
Napětí AC 100-240 V 50/60 Hz
Max. zatížení LED 3 x 150 W / 3 x 3,3 A
Provozní frekvence 2,405-2,480 GHz IEEE 802.15.4
Provozní teplota -10 °C až 40 °C
Komunikační protokol ZigBee 3.0
Rozsah Až 100 m
Rozměry 39,2 x 39,2 x 18 mm
Stupeň ochrany IP20
Použití TUYA / Smart Life
Kompatibilita Amazon Alexa, Google Home
047970
30 ks
6976037360643
Hodnocení produktu 
2023-09-05

Ověřený zákazník

OK

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product