• 3% sleva u platby převodem
Butelka podróżna dla zwierząt Petkit Eversweet Travel 400ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Petkit Eversweet cestovní láhev 400 ml

335 Kč (s DPH) 277 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Cestovní láhev na vodu Eversweet

Přenosná láhev na vodu PetKit je nepostradatelným doplňkem každého majitele psa. Je ideální na cestování nebo procházky. Lze ji ovládat jednou rukou pomocí intuitivního tlačítka a díky speciálně navržené vestavěné misce bude váš pes pít pohodlně. Je vyrobena ze zdravotně nezávadných, antibakteriálních materiálů. 400 ml objemu uspokojí potřeby vašeho domácího mazlíčka.

Pohodlné ovládání jednou rukou

Vestavěné tlačítko umožňuje pohodlnou manipulaci s lahví. Otočením na jednu stranu odemkněte příslušenství, poté jej stiskněte a voda se začne nalévat do mísy. Když se zvíře napije, uvolněte tlačítko. Otočte ji na druhou stranu, aby se láhev znovu uzavřela a nedošlo k náhodnému vylití.

Přizpůsobeno vašemu psovi

Vestavěná miska ve tvaru písmene O je navržena tak, aby umožnila vašemu mazlíčkovi pohodlně pít. Dokonale se přizpůsobí psímu čenichu a velmi snadno se čistí. Můžete ji snadno umýt, čímž zajistíte hygienu a bezpečnost svého domácího mazlíčka.

Antibakteriální, zdravotně nezávadné, odolné

Výrobek je vyroben z velmi kvalitních, odolných a pro domácí zvířata bezpečných materiálů. K výrobě láhve je použit tritan odolný proti poškození a neobsahující BPA. Miska je vyrobena z antibakteriálního materiálu BioCleanAct. Účinně zabraňuje množení bakterií, například zárodků tlustého střeva. Eversweet Travel je proto pro vašeho domácího mazlíčka zcela bezpečný a chrání ho před nepříjemnými nemocemi.

Nepostradatelný společník na cesty

Láhev je lehká a praktická - ideální na krátké procházky i delší výlety. Snadno se vejde do batohu nebo tašky. Nemusíte se bát, že by cestovní kufr Eversweet přetekl a vaše věci se vysypaly - zabudované těsnění takovým problémům účinně zabraňuje. Díky krátké šňůrce, která je součástí balení, si ji můžete pohodlně zavěsit na zápěstí a vyrazit na procházku bez dalšího zatížení.

Specifikace

Výrobce PetKit
Rozměry 271x65x65 mm
Kapacita 400 ml
Materiál Tritan + termostatický ABS s BioCleanAct

026053
91 ks
6931580104045

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product