• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Inteligentna samoczyszcząca kuweta dla kota PetKit Pura X
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentní samočistící zásobník pro kočky PetKit Pura X

11 615 Kč (s DPH) 9 599 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytrý odpadkový koš Pura X

Inteligentní samočistící box na stelivo od společnosti PetKit je nepostradatelným zařízením pro každého majitele kočky. Je vybaven speciálně navrženým filtrem - funguje na všechny typy nečistot. Snadno se používá a je bezpečný pro vašeho domácího mazlíčka. Automaticky odstraňuje pachy a díky přiložené podložce se vyhnete rozsypanému smetí. Pomocí speciální aplikace můžete také ovládat zásobník na odpadky. Zařízení je napájeno speciálním adaptérem, takže se nemusíte starat o výměnu baterií.

0962.jpg

Sám se postará o oddělení čistého odpadu od exkrementů.

Zapomeňte na nepříjemný a časově náročný úklid odpadků. Princip zařízení je velmi jednoduchý. Filtr odděluje ještě použitelný odpad od nečistot, které se pak odvádějí do speciálního vaku. Prostě ho jednou za čas vyhoďte! Pura X pojme přibližně 5 litrů štěrku - nemusíte jej tedy příliš často vyměňovat. Rostlinný štěrk, jílový štěrk a bentonitový štěrk jsou nejvhodnější díky způsobu, jakým se štěrk váže na půdu. Výrobce doporučuje používat splachovací stelivo Everclean od společnosti PetKit.

Rozlučte se s nepříjemnými pachy

Přístroj má zabudovaný speciální modul, který se stará o automatické odstranění nepříjemných pachů. Díky němu Pura X rozprašuje čisticí prostředek, jakmile se vaše kočka postará o své potřeby. Nemusíte se tedy obávat zápachu z odpadkového koše ani množení bakterií.

Zapomeňte na vysypané odpadky

Rozsypaná podestýlka kolem záchodové mísy je častým problémem majitelů koček. Se sadou PetKit si s tím nemusíte dělat starosti - měkká podložka, která je součástí sady, zachycuje stelivo a udržuje ho mimo dům. Je také příjemná na dotek pro tlapky vaší kočky. Je umístěn pod předními nožičkami jednotky, což zabraňuje jejímu posunu a udržuje ji stále na místě.

Snadné použití díky LED displeji a speciální aplikaci

Zásobník je vybaven přehledným displejem LED a tlačítky pro snadné ovládání. Zařízení můžete také přidat do aplikace PetKit a ovládat ho na dálku - i mimo domov, například na dovolené. Zapínejte a vypínejte systém Pura X, prohlížejte si statistiky a dostávejte upozornění v reálném čase o tom, jak často vaše kočka používá toaletu, a dokonce i o její hmotnosti.

Pro bezpečnost vašeho domácího mazlíčka

Klidně můžete nechat svou kočku používat Pura X. Zařízení je vybaven bezpečnostním systémem, který využívá 12 vysoce přesných senzorů. Senzory pohybu detekují přítomnost vašeho domácího mazlíčka v reálném čase, takže se může v klidu věnovat svým záležitostem. Tento pokročilý systém zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla a chrání vás i vašeho mazlíčka před popálením.

Na míru vám a vaší kočce

Pura X má moderní a praktický design. Vstup do záchůdku byl navržen tak, aby jej vaše kočka mohla volně a pohodlně používat. Nádobu na odpad lze snadno vyjmout, abyste se zbavili pytle na odpad a nahradili jej novým. Kočky rády podřimují na neobvyklých místech - proto je horní část jednotky plochá, aby na ní mohl spát i váš mazlíček.

Specifikace

Výrobce PetKit
Vnější rozměry 532x504x646 mm
Vstupní rozměry 310x200 mm
Připojení WiFi 2,4 GHz + Bluetooth
Kapacita nádrže na nečistoty 7 l
Doporučené množství štěrku 5 l
Materiál ABS
Účel Pro kočky
Aktuální 12 V, 24 W

026059
30 ks
6973293800241

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product

5.005.005.005.005.00

Ověřený zákazník j.medved
02.10.2023
Výhody:
Rychlé dodání, funkční, skoro o 20 % levnější než u jiných dodavatelů.

Slabiny:
Žádné

Zdroj recenzí pochází z nákupního portálu ZBOŽÍ.CZ