• 3% sleva u platby převodem
Inteligentna zabawka dla kota Homerunpet CT10
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytrá hračka pro kočky Homerunpet CT10

577 Kč (s DPH) 477 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Homerun CT10 - chytrá hračka pro kočky

V každé kočce je skutečný lovec. S inteligentní hračkou Homerun CT10 uspokojíte instinktivní potřeby svého mazlíčka a povzbudíte ho k aktivitě. Peříčka objevující se v náhodných otvorech jistě upoutají pozornost vašeho mazlíčka a povzbudí ho ke hře. Až 3 provozní režimy umožňují přizpůsobit zařízení potřebám vašeho domácího mazlíčka. Hračka je napájena 4 bateriemi AA a snadno se ovládá pomocí barevného indikátoru LED.

DB1A9773.jpg


Promyšlený design - skvělá zábava

Zařízení je praktické a kompaktní a má tvar oblíbené chutné koblihy. Má až 6 rovnoměrně rozmístěných otvorů, ze kterých se díky pokročilému algoritmu náhodně vynořují barevná pírka. Než je kočka chytí, zmizí a znovu se objeví na jiném místě, povzbuzují ji k lovu a dlouho ji baví.

Homerun-Smart-Cat-Toy-CT10.jpg


Barevné peří

Hračka má dovážené přírodní krůtí peří. Jsou měkké a velmi příjemné na dotek. Mají také krásné, jasné zbarvení. Díky nim Homerun CT10 nejen skvěle vypadá, ale také přitahuje pozornost vaší kočky. Peří je vyměnitelné a bezpečné - o svého mazlíčka se nemusíte bát.

_309_.jpg


3 provozní režimy

CT10 nabízí až 3 provozní rychlosti - vysokou, střední a nízkou. Vysoká je ideální pro aktivní kočky, které rády loví a chtějí lovit. Například střední hodnota je vhodná pro první použití. Zkontrolujte, jak se vaše kočka chová, a pokud se vám zdá, že je to vhodné, změňte po nějaké době režim hry. Po nastavení nízkých otáček můžete bezpečně a pohodlně měnit peří.

_2.jpg


Barevný indikátor LED

Speciální LED indikátor dodává hračce nejen moderní vzhled, ale také vám poskytuje potřebné informace. Kromě barvy jiného se liší v závislosti na provozním režimu. Při volbě vysoké rychlosti bude zařízení svítit modře, při volbě střední rychlosti žlutě a při volbě nízké rychlosti fialově. Je to nejen praktické, ale také příjemné na pohled! Indikátor také bliká červeně, když je třeba vyměnit baterii.


Ovládání jedním tlačítkem

Ovládání hračky je dětská hra. Krátkým stisknutím tlačítka na hračce ji zapnete nebo vypnete. Dlouhým stisknutím tlačítka změníte rychlost. A je to! Spusťte přístroj, vyberte správný režim a sledujte, jak vaše kočička objevuje skrytého lovce ve vás a přitom se baví. Výměna peří je také velmi snadná a nezpůsobí vám sebemenší problém.

vs180424-002.jpg

Specifikace




Výrobce Homerun
Model CT10
Název Chytrá hračka pro kočky
Materiál ABS + PC
Rozměry 173x75 mm
Napájení 4 baterie AA
Účel Pro kočky

026092
398 ks
5907489606141

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product