• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Inteligentna samoczyszcząca kuweta dla kotów Catlink Scooper Young Version
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytrá samočistící koupel pro kočky Catlink Scooper Young Version

9 113 Kč (s DPH) 7 531 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

CatLink Scooper Smart samočistící vana pro kočky (mladá)

Už nemusíte po své kočce uklízet sami! Chytrá podestýlka CatLink je vybavena 13litrovou nádrží na nečistoty a lze ji automaticky vyčistit za pouhých 200 sekund. Nabízí 2 režimy provozu a je navržen tak, aby udržel vaši kočku v bezpečí. Vyhnete se také problému se zápachem. Vyznačuje se také elegantním, moderním designem a relativně malými rozměry. Vhodné pro kočky o hmotnosti od 1,5 do 10 kg. Součástí balení je také role sáčků na odpadky. Upozornění: z důvodu regionální blokády funguje odpadkový koš pouze v Polsku.

2 provozní režimy na výběr

Přizpůsobte provoz odpadkového koše svým potřebám. Zařízení nabízí 2 režimy provozu. V automatickém režimu se úklid spustí automaticky 5 minut poté, co kočka vykoná svou potřebu (po odchodu zvířete). Pokud dáváte přednost rozhodnutí, kdy má zásobník na odpadky začít pracovat, zvolte manuální režim. Po provedení tohoto úkonu můžete kdykoli stisknout tlačítko a zahájit čištění.

Velká nádrž na nečistoty

Zásobník má objem až 13 litrů, což vystačí až na 14 dní používání pro jednu kočku nebo přibližně 7 dní pro 2-3 kočky. To znamená, že už nemusíte každý den čistit odpadkový koš a můžete bez obav vyrazit na několik dní ven. Box na stelivo je umístěn v přední části zařízení, což usnadňuje jeho vyprazdňování. Stačí vyjmout zásuvku, vyhodit starý sáček na odpadky a poté vložit nový.

Rychlé čištění - snadná výměna zrn

Kočičí toaleta je ideální i pro domácnosti s více kočkami a lze ji vyčistit přibližně za 200 sekund, což znamená, že žádné zvíře nemusí na její použití dlouho čekat. Výměna podestýlky je také jednoduchá a rychlá. Stisknutím tlačítka jednoduše vyprázdníte zásobník na stelivo a poté nasypete čerstvé stelivo tak, aby byla hladina steliva uvnitř jednotky viditelná.

Rozlučte se s nepříjemnými pachy

Chytrá podestýlka CatLink vám také umožní zapomenout na zápach. Zařízení je velmi vzduchotěsné, což účinně zabraňuje šíření pachů. Je také vybaven filtrem s aktivním uhlím a polymerem, který zachycuje a pohlcuje částice způsobující zápach.

Pro bezpečnost vašeho domácího mazlíčka

Nebojte se o bezpečnost své kočky. Zařízení je vybaveno přesnými senzory, které detekují přítomnost domácích zvířat o minimální hmotnosti 1,5 kg. To znamená, že pokud váš mazlíček kdykoli vstoupí do zásobníku, automaticky přestane pracovat a obnoví se, jakmile jej opustí. Přídavný senzor navíc chrání kočky před možným stlačením nebo zlomením tlapky. Zásobník na stelivo byl také navržen tak, aby umožňovaleliminuje riziko převrácení.

Promyšlený design

Zařízení má moderní design, díky kterému se hodí do každé místnosti a nenarušuje její uspořádání. A ve vaší domácnosti nezabere mnoho místa. Zabírá jen asi 0,3 m2, takže vaši domácí mazlíčci mají dostatek prostoru pro zábavu. Podestýlka je vyrobena z vysoce kvalitního polypropylenu a v případě potřeby ji lze snadno rozebrat, vyčistit a znovu sestavit. Upozornění: neumývejte základnu přístroje.

Zahrnuto

  • Chytrá podestýlka
  • Napájecí adaptér
  • Váleček na pytle na odpad
  • Návod k obsluze

Specifikace

Výrobce CatLink
Název CATLINK AI Litter Box (mladá verze)
Model CL-03
Doporučený box na stelivo Bentonit
Materiál Polypropylen
Přístup na 12 V / 2 A
Jmenovité napětí DC 12 V
Jmenovitý výkon 1 W (v pohotovostním režimu) / 5 W (za provozu)
Provozní teplota 0-35°C
Připojení 2,4 GHz
Účel Kočky o hmotnosti 1,5 až 10 kg
Hmotnost 10 kg
Rozměry 60 x 58 x 71 cm
Barva Grey

030890
598 ks
6972884750040

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product