• 3% sleva u platby převodem
Inteligentna dwukomorowa miska z wkładem chłodzącym Petoneer Two-Meal Feeder
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentní chladicí miska Petoneer Two-Meal Feeder

1 225 Kč (s DPH) 1 012 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Dostupnost: zboží je skladem u dodavatele
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Inteligentní krmná miska Petoneer Two-Meal s chladicí vložkou

Zajistěte stravu svého domácího mazlíčka. Inteligentní miska Petoneer Two-Meal Feeder má 2 přihrádky na krmivo, takže do ní můžete vložit 2 porce najednou. Vhodné pro suchou i mokrou stravu. Přiložené chladicí vložky udrží vaše potraviny déle čerstvé a funkce časovače umožňuje automatické otevření krytů mísy v nastaveném čase. K napájení přístroje jsou zapotřebí 4 baterie AA.

Vyvážená strava

Správná strava je pro zdraví zvířat nesmírně důležitá. Krmítko pro dvě jídla vám pomůže zajistit vašemu mazlíčkovi vyváženou a zdravou stravu! Je ideální pro krmení granulemi, mokrým krmivem nebo pamlsky. Je vybaven 2 komorami o objemu 355 ml. To znamená, že ráno můžete svého mazlíčka nakrmit například jeho oblíbenou konzervou a odpoledne mu dát chutný pamlsek.

Čerstvé a zdravé potraviny

Mokré konzervy jsou nejen výživné a zdravé, ale také měkké a snadno se žvýkají, takže jsou vhodné i pro starší nebo nemocná zvířata. Co dělá misku Two-Meal ideální pro krmení? Uchovává potraviny déle čerstvé - je velmi vzduchotěsná, což znamená, že zabraňuje oxidaci a kažení potravin. Pod každou krmnou komoru lze navíc umístit chladicí podložky, které udržují optimální teplotu.

Porce jídla jsou vždy včas

Mísa je vybavena inteligentním časovačem, který umožňuje nastavit automatické otevírání přihrádek v určitý čas. Pomocí aplikace Petoneer vytvořte plán krmení. Vestavěný displej LCD a několik tlačítek umožňuje mimo jiné měnit nastavení.

Dlouhá provozní doba

Díky bezdrátovému provedení můžete mísu umístit kamkoli - nemusíte se starat o kabely nebo zásuvky. K napájení zařízení potřebujete 4 baterie AA, které zajistí až 120 dní provozu. Je to bezpečnější i pro domácí zvířata. Díky němu se nemusíte obávat, že by váš mazlíček šňůru rozkousal a zranil se.

Na míru vám a vašemu domácímu mazlíčkovi

Výrobek je vyroben z PP plastu bezpečného pro domácí zvířata, který neobsahuje BPA a je netoxický. Její komory lze snadno vyjmout a vyčistit - nejen ručně, ale i v myčce nádobí. Kromě toho jsou na spodní straně zařízení speciální protiskluzové podložky. Díky nim je krmítko Two-Meal stabilnější a neklouže po podlaze, takže se vašemu mazlíčkovi pohodlně používá.

Zahrnuto

  • Chytrá miska na dvě jídla
  • Chladicí podložka x2
  • Uživatelská příručka

Spycifikace

Výrobce Petoneer
Název Krmítko se dvěma miskami
Model PF003
Účel Pro kočky a malé psy
Počet jídel 2 jídla denně
Rozměry 300 x 220 x 92 mm
Materiál ABS
Kapacita 355 ml
Napájení 4x baterie AA 1,5 V
Provozní doba Až 120 dní
Připojení BLE
Provozní teplota 0-40°C
Teplota skladování potravin -10-70°C
Vlhkost skladovaných potravin 5-75 % (bez kondenzace)
Aplikace Petoneer

031192
97 ks
6930460007292

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product