• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Inteligentna samoczyszcząca kuweta dla kota Petwant
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentní samočistící zásobník pro kočky Petwant

9 334 Kč (s DPH) 7 714 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Dostupnost: zboží je skladem u dodavatele
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Inteligentní samočistící zásobník na stelivo od společnosti Petwant

Po své kočce už nemusíte uklízet sami. Chytrá samočistící podestýlka Petwant se o to postará za vás! Zařízení nejen rychle odstraňuje odpad, ale také zápach a bakterie. Je zcela bezpečný pro domácí zvířata a překvapivě tichý. Můžete jej ovládat na dálku prostřednictvím aplikace a jeho nádrž na nečistoty má kapacitu 3 litry - nemusíte ji tedy vyprazdňovat každý den!

Rychlé a účinné čištění

Záchod je vybaven gravitačním senzorem a 24 hodin denně monitoruje, zda jej kočka používá. Díky tomu pracuje překvapivě rychle - umožňuje účinné čištění přibližně za 30 sekund. Účinně odděluje čisté smetí od nečistot. Filtr na podestýlku má 7mm otvory, takže můžete úspěšně používat většinu typů bentonitové podestýlky.

Velkokapacitní nádrž na nečistoty

Nádrž na nečistoty není třeba vyprazdňovat každý den. Má objem až 3 litry, což znamená, že pokud máte jednu kočku, stačí měnit sáček na stelivo přibližně jednou za 5 dní. Navíc můžete do boxu na stelivo vložit přibližně 3 litry steliva najednou. Díky tomu je odpadkový koš Petwant užitečný, i když jste na několik dní pryč. Během tohoto období ji může kočka volně používat a vy se nemusíte obávat jejího přeplnění.

Tichý provoz

Navzdory své velké kapacitě je překvapivě tichý. Nemusíte se obávat, že vás v noci budou rušit nepříjemné zvuky nebo že se vaše dítě nebude moci soustředit na učení. Díky použité technologii zásobník nevydává příliš hluku, což znamená, že vy, vaše rodina i vaši čtyřnozí přátelé můžete v klidu odpočívat a spát!

Dálkové ovládání prostřednictvím aplikace

Zásobník na odpadky můžete pohodlně ovládat na dálku - nemusíte pokaždé vstávat ze židle nebo chodit do jiné místnosti. Stačí si nainstalovat speciální aplikaci, která je k dispozici pro chytré telefony se systémem Android a iOS. Uživatelsky přívětivý software umožňuje snadný přístup k mnoha užitečným funkcím. Poznámka: aplikace v současné době nefunguje v sítích 5G.

Bezpečnost používání

Nebojte se o bezpečnost svého domácího mazlíčka. Zásobník na stelivo má 4 senzory hmotnosti, které účinně detekují přítomnost domácích zvířat. Automaticky se zastaví, když kočka vstoupí dovnitř, a obnoví se, když odejde. Navíc v případě jakýchkoli nesrovnalostí dostanete v aplikaci okamžité upozornění. Přístroj má také speciální systém, který odstraňuje pachy, bakterie a viry. Nízké napětí 12 V navíc chrání zvířata před úrazem elektrickým proudem.

Promyšlený design

Průměr vstupu do misky je až 30 cm, takže ji mohou bez problémů používat malé i velké kočky. Na prahu zařízení je umístěna speciální mřížka, díky které se stelivo vypadlé z tlapek vašeho mazlíčka dostane do nádrže, a ne na podlahu. Zařízení má také vestavěný displej LED, který zobrazuje informace o jeho stavu. Zásobník na stelivo se také velmi snadno sestavuje a čistí.

Specifikace

Výrobce Petwant
Model IP-C101WIFI
Napětí DC 12 V
Spotřeba energie 6 W
Rozměry 642 x 655 x 605 mm
Hmotnost Přibližně 8 kg
Kapacita nádrže na odpad Přibližně 3 l
Max. Množství štěrku 3 l

031465
81 ks
5907489608633

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product