• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Inteligentna samoczyszcząca kuweta dla kotów HHOLove iPet
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentní samočistící box pro kočky HHOLove iPet

9 860 Kč (s DPH) 8 149 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Inteligentní samočistící koupel pro kočky HHOLove iPet

Zapomeňte na nepříjemnou povinnost uklízet po svém domácím mazlíčkovi. Chytrá kočičí toaleta HHOLove iPet se čistí sama. Zaručuje naprostou bezpečnost vašeho domácího mazlíčka a je vybaven velkou odpadní nádrží o objemu až 6 litrů. Zařízení můžete také spárovat se speciálním zařízením a ovládat jej na dálku, dostávat užitečná upozornění a mít přístup ke zprávám o zvycích a zdravotním stavu vašeho domácího mazlíčka.


Speciální aplikace

Pomocí aplikace se můžete otevřít novým možnostem. Umožňuje ovládat zásobník na odpadky pomocí chytrého telefonu nebo tabletu. Slouží ke kontrole zpráv nebo sledování teploty. Aplikace zaznamenává údaje o odpadcích a podporuje algoritmus odstraňování odpadků. Proces samočištění můžete také pozastavit, abyste nebyli rušeni žádnými zvuky.


Velká kapacita a rychlé čištění

Zařízení umožňuje efektivní čištění, takže když máte více domácích mazlíčků, žádný z nich nemusí dlouho čekat, až na něj přijde řada. Nádrž na nečistoty má objem 6 litrů, což znamená, že ji stačí vyprázdnit jednou týdně. Jedním kliknutím můžete koš vyprázdnit nebo prosít výkaly. Podestýlka HHOLove iPet je vhodná pro mnoho druhů steliva.


Včetně:

  • Hlavní tělo
  • 4x opěrná noha
  • Podestýlka pro kočky
  • Uživatelská příručka
  • Pytel na odpad
  • Napájení
  • 2x krabička deodorantu

Specifikace:

Značka HHOLove
Název HHOLove iPet Inteligentní samočistící koupel pro kočky
Rozměry 560 x 560 x 630 mm
Hmotnost 14 kg
Jmenovité napětí 12V - 1A
037267
70 ks
6975692070041

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product