• 3% sleva u platby převodem
Inteligentny dozownik karmy 2-komorowy PetWant F7
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentní dvoukomorový dávkovač krmiva PetWant F7

756 Kč (s DPH) 625 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Inteligentní dvoukomorový dávkovač krmiva PetWant F7

Uchovávejte krmivo svého domácího mazlíčka čerstvé, i když nejste doma. Inteligentní dávkovač krmiva PetWant F7 umožňuje podávat suché i polomáčené krmivo a díky sáčku na led vydrží krmivo dlouho čerstvé. Vestavěný časovač umožňuje naplánovat dobu krmení na 48 hodin - stačí nastavit časový interval a víko dávkovače se po uplynutí času otevře.

Naplánujte večeři pro svého domácího mazlíčka

Díky uzavíratelným víčkům, sáčku na led a zabudovanému časovači můžete pro svou kočku naplánovat chutné jídlo předem. Stačí naplnit komory a nastavit čas před odchodem z domu a dávkovač vám jídlo dodá v naplánovaný čas. Tím zajistíte, že vaše kočka bude pravidelně krmená a krmivo, které jí podáváte, bude vždy čerstvé a pro ni lákavé.

Dvě komory pro vyváženou stravu

Dávkovač krmiva PetWant F7 je vybaven dvěma oddělenými komorami s kapacitou 150 g v každé z nich. Nádoby jsou vhodné pro suché i polomáčené krmivo, což umožňuje vyváženou stravu. Uzavíratelná víka zajišťují, že krmivo vašeho domácího mazlíčka nevyschne a nezavzdušní se. V každé komoře můžete nastavit čas jídla individuálně.

Snadné použití a čištění

Misky na krmivo lze snadno a rychle vyjmout z dávkovače a umýt pod tekoucí vodou. Můžete je také bez obav mýt v myčce nádobí, což usnadňuje každodenní používání dávkovače. Dávkovač PetWant F7 dobře poslouží majitelům koček i malých a středně velkých psů. Dávkovač je vybaven baterií AA, která umožňuje přibližně 6 měsíců provozu. Pozor! Sada neobsahuje baterie.

Specifikace

Výrobce PetWant
Název Inteligentní dvoukomorový dávkovač krmiva PetWant F7
Model F7
Provozní teplota 0-50°C
Napájení Baterie AA x1
Provozní doba Přibližně 6 měsíců
Kapacita jedné komory 150 g
Rozměry 284 x 73 x 242 mm
Materiál ABS
031578
57 ks
5907489608657

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product