• 3% sleva u platby převodem
Inteligentny pochłaniacz zapachów Petoneer Smart Odor Eliminator Pro
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Petoneer Smart Odour Eliminator Pro

562 Kč (s DPH) 464 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Petoneer Smart Odour Eliminator Pro

Pokročilý inteligentní odstraňovač zápachu Petoneer vám pomůže zapomenout na nepříjemný zápach pocházející z kočičího záchodku nebo jiných míst. Umožňuje účinnou sterilizaci a deodorizaci bez vzniku zbytečného odpadu (použitých náhradních dílů) - je tedy šetrný k životnímu prostředí a pomáhá šetřit peníze. Spárujte jej s aplikací a získejte přístup k mnoha užitečným informacím. Zařízení je vybaveno infračerveným senzorem, který detekuje přítomnost vašeho domácího mazlíčka. Odolná baterie zajišťuje až 4-7 dní provozu absorbéru, který je díky svým malým rozměrům vhodný pro mnoho aplikací.

Efektivní výkon - široký rozsah

Přístroj využívá molekuly aktivního kyslíku a záporné ionty, které spolehlivě odstraňují pachy a zaručují důkladnou sterilizaci. Pracuje v okruhu 360°, takže pokryje celý prostor - nevynechá žádný roh. Zajišťuje tak čistý a čerstvý vzduch pro vás i vašeho domácího mazlíčka. S 84,8% přesností redukuje zápach a má 99,91% míru sterilizace. Smart Odor Eliminator Pro vás překvapí svou účinností!

Dvojnásobný čisticí výkon

Ozon nejen odstraňuje zápach, ale také účinně bojuje proti bakteriím, čímž zabraňuje jejich množení a infekci. Absorbér rovněž produkuje záporné ionty. To vše pomáhá zbavit se nepříjemných pachů a také zajistit lepší kvalitu ovzduší na zvoleném místě. Vaše kočka tak může bezpečně používat záchod - riziko nepříjemných infekcí se výrazně snižuje.

Účinná eliminace škodlivých látek během dne

Smart Odor Eliminator Pro pracuje v pravidelných intervalech, aby vám poskytl konzistentní a účinný výkon. Stačí ji zapnout - o zbytek se postará sama. Aktivuje se každých 15 sekund a odstraňuje pachy, bakterie a prach po dobu 15 sekund. Jedná se o optimální řešení, které zaručuje nepřetržité a účinné čištění.

Zjistí přítomnost vašeho domácího mazlíčka

Ale tím to nekončí! Zařízení je vybaveno infračervenými senzory s širokým dosahem a vysokou přesností detekce. To znamená, že když kočka vstoupí do záchodové mísy, pohlcovač na chvíli přestane fungovat. Když váš domácí mazlíček ukončí svou aktivitu a senzory zjistí, že se vzdálil, po minutě se Smart Odor Eliminator Pro znovu aktivuje a začne nepřetržitě čistit vzduch.

Získejte pohodlný přístup k užitečnýmk těmto informacím

Absorbér podporuje připojení Bluetooth a lze jej spárovat s aplikací Petoneer. Pokud tak učiníte, získáte přístup k důležitým informacím, jako je stav baterie. Můžete také zjistit, jak často vaše kočka používá odpadkový koš - infračervené senzory vám to oznámí.

Malé rozměry - široké možnosti použití

Díky kompaktním rozměrům pohlcovače jej můžete použít v malých prostorách o objemu přibližně 0,125 m3. Snadno ji můžete nainstalovat do odpadkového koše a nejen to! Lze ji také použít v botníku, pod dřezem, v lednici nebo dokonce v koši s víkem. Zkrátka je vhodný pro použití všude tam, kde se mohou vyskytovat nepříjemné nebo intenzivní pachy.

Další vybavení - komfort a bezpečnost používání

Spotřebič byl navržen tak, aby uživatelům poskytoval maximální pohodlí. Vestavěné indikátory LED poskytují nejdůležitější informace o stavu absorbéru a jeho baterie. Eliminátor zápachu Smart Odor Eliminator Pro se také snadno instaluje a speciálně navržený závěs jej chrání před pádem. Zařízení má také intuitivní tlačítko, které je umístěno tak, aby se minimalizovalo riziko jeho náhodného stisknutí.

Dlouhá provozní doba

Smart Odor Eliminator Pro nevyžaduje žádné další baterie ani externí zdroj napájení. Zařízení je vybaveno odolnou baterií s kapacitou 2600 mAh. Nabíjíte ho kabelem USB-C. Výdrž baterie je až 4-7 dní. Obáváte se, že vám tlumič nečekaně selže v nejhorší možnou chvíli? Není třeba! Když je baterie nabitá, rozsvítí se příslušný indikátor červeně.

Zahrnuto

  • Inteligentní pohlcovač zápachu
  • Upevnění závěsu
  • Pěnová nálepka x2
  • Kabel USB-C na USB-A
  • Stručný průvodce instalací

Specifikace

Výrobce Petoneer
Název Smart Odor Eliminator Pro
Model SU001-T
Materiál ABS
Rozměry 83x83x33 mm
Čistá hmotnost 121 g
Doporučený prostor 0,125 m3
Jmenovitý výkon 0,35 W
Provozní napětí DC 3,4 V ~ 4,2 V

032805
120 ks
6930460006981

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product