• 3% sleva u platby převodem
Inteligentny dozownik karmy PetKit Fresh Element Mini (WIFI)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentní dávkovač krmiva PetKit Fresh Element Mini (WIFI)

1 735 Kč (s DPH) 1 434 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Smart Feeder Fresh Element Mini

Krmítko PetKit pro kočky vám umožní ujistit se, že váš mazlíček dostává správné množství krmiva. Pojme až 2,8 litru krmiva, které díky uzavřené konstrukci zůstane dlouho čerstvé. Je malé, energeticky úsporné a snadno se čistí - takže se jistě osvědčí i ve vaší domácnosti. A co víc, po připojení Fresh Element Mini k aplikaci PetKit můžete přistupovat k dalším funkcím a nastavením.

Malé rozměry, velká kapacita

Krmítko je navrženo speciálně pro kočky. Navzdory své malé velikosti má velký objem 2,85 litru, což znamená, že do něj můžete vložit přibližně 1,5 kg kočičích pamlsků. To dospělým kočkám vystačí až na 2 týdny - nemusíte jej tedy příliš často doplňovat.

Vždy čerstvé a chutné krmivo pro vaši kočku

Nemusíte se obávat, že by se krmivo uložené v krmítku zkazilo. Zařízení má nepropustnou konstrukci, která zajišťuje, že krmivo zůstane dlouho čerstvé. Otvor, kterým se granule vysypávají do misky, je automaticky utěsněn, aby se do krmiva nedostal vzduch. Přístroj má také zabudovanou sušicí nádobu, která zabraňuje plesnivění krmiva.

Zajistěte správnou výživu svého domácího mazlíčka pomocí aplikace PetKit.

Správná strava je pro zdraví vašeho domácího mazlíčka nesmírně důležitá. Fresh Element Mini a aplikace PetKit vám pomohou s jejím plánováním a realizací. V aplikaci naleznete mnoho cenných rad a navrhovaných dietních plánů pro vaše zvíře na základě zadaných informací. Sami pak můžete nastavit časy krmení nebo krmit kočku správnými porcemi několika kliknutími na chytrém telefonu. Aplikace umožňuje nejen ovládat krmítko na dálku, ale také odesílat potřebné upomínky.

Dokonale promyšlený design

Promyšlená konstrukce zařízení zabraňuje zablokování a zajišťuje spolehlivý provoz. Modulární konstrukce podavače navíc umožňuje pohodlné čištění. Snadno vyčistíte téměř všechny jeho součásti, takže se nemusíte obávat o zdraví svého domácího mazlíčka. Miska je vyrobena z nerezové oceli, což znamená, že je trvanlivá, odolná proti poškození a bezpečná pro domácí zvířata. Magnetické uchycení nejen usnadňuje její instalaci nebo demontáž, ale také zabraňuje jejímu posunutí.

Energeticky účinná a spolehlivá

Obáváte se, že používání podavače bude mít za následek vyšší účty za elektřinu? Není třeba! Toto energeticky úsporné zařízení se vyznačuje velmi nízkou spotřebou energie. Vestavěný systém nouzového napájení navíc umožňuje krmit kočku i v případě výpadku proudu! Ať už nastane jakákoli situace, váš mazlíček bude mít vždy k dispozici správné množství krmiva.

Další funkce pro vaše pohodlí

Při navrhování krmítka Fresh Element Mini byla věnována pozornost každému detailu. Přístroj je vybaven tlačítkem, které umožňuje uzamknout jej před dětmi. Klapka otvoru, kterým se podávají potraviny, je chráněna měkkým plastem, aby ji uživatelé nemohli omylem stisknout. Infračervený senzor zjišťuje množství zbývajícího krmiva v krmítku, a když ho zbývá málo, rozsvítí se vestavěný indikátor, který připomene, že je třeba krmítko doplnit. Stisknutím tlačítka můžete také kočku kdykoli sami nakrmit.

Specifikace

Výrobce PetKit
Rozměry 315x319x170 mm
Hmotnost 2,2 kg
Kapacita 2,8 l
Materiál HIPS, nerezová ocel
Jmenovité napětí 6 V DC
Bezdrátové připojení WiFi

026055
162 ks
6973293800692

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product