• 3% sleva u platby převodem
Inteligentna miska dla psów i kotów z wagą Pawbby
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytrá miska pro psy a kočky se stupnicí Pawbby

1 267 Kč (s DPH) 1 047 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytrá miska pro psy a kočky se stupnicí Pawbby

Věděli jste, že obezita u domácích zvířat může vést k mnoha nepříjemným onemocněním? Věnujte pozornost stravě svého domácího mazlíčka a vyhněte se podobným problémům! Miska s váhou Pawbby vám v tom pomůže - výrobek váží porce krmiva s přesností na 1 g a výsledky měření se zobrazují na 3palcovém LED displeji. Můžete si také vybrat ze 4 jednotek, jako jsou g, ml, lb a oz. Můžete také vyzkoušet aplikaci Pawbby Care, která vám pomůže vytvořit optimální krmný plán pro vašeho domácího mazlíčka.


Působivá přesnost

Miska je vybavena váhou s vestavěným senzorem a antiinterferenčním čipem, takže váží krmivo v misce s přesností na 1 g. Výrobek také nabízí přehledný 3palcový displej, který umožňuje pohodlné čtení naměřených hodnot, a můžete měnit měrnou jednotku - mezi dostupné možnosti patří gramy (g), mililitry (ml), unce (oz) a libry (lb). To znamená, že miska Pawbby bude dokonale fungovat v různých scénářích!


Vylepšený design

Miska je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli 304, což znamená, že ji lze používat při kontaktu s potravinami. Navíc ji můžete snadno oddělit od ostatního vybavení a umýt pod tekoucí vodou. Výrobek má také důmyslný 7° zakřivený design, takže jej váš mazlíček může pohodlně používat, aniž by riskoval problémy s páteří. Zařízení se vyznačuje také dlouhou dobou provozu - baterie (3x AA 1,5 V) nemusíte měnit příliš často.


Naplánujte svému mazlíčkovi stravu pomocí aplikace

Dbejte na zdravou výživu svého domácího mazlíčka a nedovolte, aby se stal obézním. Pomůže vám s tím specializovaná aplikace Pawbby Care! Jednoduše zadejte do aplikace údaje o svém mazlíčkovi a získejte užitečné tipy, které vám pomohou vytvořit správný plán výživy pro vašeho mazlíčka. Misku můžete také spárovat se svým chytrým telefonem (přes Bluetooth) a sledovat, kolik krmiva váš mazlíček snědl. Upozornění: tato funkce je k dispozici pouze pro jedno zvíře.


Specifikace: Miska je vybavena speciálními funkcemi, které jsou součástí balení:

Výrobce: Česká republika Výrobce: Pawbby
Název: Pawbby Smart Pet Bowl
Model MG-ZN001-EU
Napájení Baterie AA 1,5 V x3
Hmotnostní jednotky g, lb, oz, ml
Přírůstek 1 g
Rozsah vážení 5-2000 g
Bezdrátové připojení Bluetooth 5.0
Materiál ABS (zařízení), nerezová ocel 304 (miska)
Rozměry 180 x 180 x 83 mm
Použití Péče o tlapky
Kompatibilita Android 4.4 nebo novější, iOS 9.0 (iPhone 5S a novější) a novější, Bluetooth 4.0 a novější
042928
34 ks
6971747870864

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product