• 3% sleva u platby převodem
Inteligentny pojemnik próżniowy do przechowywania karmy Pawbby
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytrá vakuová nádoba na potraviny Pawbby

2 148 Kč (s DPH) 1 775 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Dostupnost: zboží je skladem u dodavatele
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytrá vakuová dóza na potraviny Pawbby

Chcete, aby krmivo vašeho domácího mazlíčka zůstalo co nejdéle čerstvé a bezpečné? Chytrá vakuová nádoba Pawbby vám s tím pomůže! Výrobek umožňuje uchovávat krmivo v optimálních podmínkách a chrání ho před vlhkostí a bakteriemi. Pomocí aplikace můžete také kontrolovat teplotu a úroveň vlhkosti, přičemž se snadno používá a je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů.


Čerstvé potraviny po delší dobu

Víte, proč se potraviny někdy rychle kazí? Je to vlhkost vzduchu, která urychluje růst bakterií a plísní. Vakuové skladování vám pomůže těmto problémům předejít a udržet potraviny déle čerstvé! Nádoba Pawbby vám umožní skladovat krmivo pro domácí mazlíčky při optimální teplotě a vlhkosti. Tím je zajištěno, že váš mazlíček bude dostávat pouze zdravé krmivo!


Mějte prst na tepu díky aplikaci

Nyní můžete snadno kontrolovat teplotu a úroveň vlhkosti v nádobě. Stačí použít speciální aplikaci! Můžete také zjistit, jaká je aktuální úroveň nabití vakuovacího modulu. A co víc, pokud podmínky v nádobě nejsou v pořádku, budete okamžitě upozorněni.


Pohodlné a bezpečné používání

Výrobek má kapacitu až 9 litrů - to znamená, že jej nemusíte příliš často doplňovat. Jeho používání je také velmi snadné. Jediné, co musíte udělat, je stisknout tlačítko a vytvořit podtlak! Mezi další výhody patří rukojeť pro snadné přenášení a noční režim DND, takže můžete klidně spát. Za zmínku stojí také dlouhá životnost vysávacího modulu - stačí jej dobíjet přibližně 6krát ročně. Navíc můžete box snadno přeměnit z jednotky na kočičí domeček!


Specifikace: Kočka je vhodná pro kočky s kočičími potřebami, které se nacházejí v blízkosti kočičího domu:

Výrobce: Výrobce: Pawbby
Název: Pawbby Smart Auto-Vac Kontejner na krmivo pro domácí mazlíčky
Model MG-PGB001A-GL
Přístup 5 V - 1 A
Jmenovitý výkon 2,5 W
Kapacita 9 l
Rozměry 238 x 238 x 266 mm
Hmotnost 1,56 kg
042930
24 ks
6971747870970

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product