• 3% sleva u platby převodem
Automatyczny dozownik do karmy PetWant F11-L
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Automatický dávkovač krmiva PetWant F11-L

1 585 Kč (s DPH) 1 310 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Automatický dávkovač krmiva PetWant F11-L

Zajistěte svému domácímu mazlíčkovi správné krmení a vždy přístup k čerstvému a zdravému krmivu. Automatický dávkovač krmiva PetWant F11-L je vybaven velkou 4,5litrovou nádrží, do které můžete umístit suché nebo lyofilizované krmivo. Přístroj také umožňuje naprogramovat rozvrh krmení a velmi snadno se čistí. Napájet jej můžete dvěma způsoby - pomocí adaptéru nebo 3 baterií velikosti D.

PETWANT/F11-L/1

Spolehlivý výkon

S krmítkem PetWant se nemusíte obávat, že by váš mazlíček nedostal krmivo včas. Za spolehlivý výkon krmítka F11-L může jeho výkonný stejnosměrný motor a patentovaný mechanismus se speciálně navrženým oběžným kolem. Ten zabraňuje zasekávání a ucpávání. Výrobek navíc pracuje velmi tiše - nemusíte se obávat, že by vás nepříjemný hluk rušil při odpočinku nebo děsil vašeho domácího mazlíčka!

PETWANT/F11-L/10

Prostorný zásobník na krmivo

Dávkovač je vybaven velkým zásobníkem na krmivo o objemu 4,5 litru. Díky tomu ji nemusíte příliš často doplňovat! A můžete do něj snadno umístit suché i lyofilizované krmivo. Nyní můžete snadno zajistit, aby měl váš mazlíček přístup ke svým oblíbeným pamlskům!

PETWANT/F11-L/6

Vždy čerstvé krmivo

Nemusíte se bát, že by se krmivo uložené v dávkovači zkazilo. Zásobník na krmivo v dávkovači má mimořádně těsnou konstrukci a je vybaven trojitým těsněním, které vám umožní udržet krmivo déle čerstvé. Využít můžete také pohlcovač vlhkosti, který zabraňuje množení bakterií a tím i kažení potravin. Zabrání také vzniku nepříjemných pachů.

PETWANT/F11-L/4

Vylepšený design

Čištění dávkovače není žádný problém - dávkovač můžete snadno rozebrat a vyčistit jednotlivé součásti. Dávkovač má také praktické průhledné víko, takže se můžete kdykoli podívat dovnitř a zjistit, kolik potravin v zásobníku zbývá. Další výhodou výrobku je miska z nerezové oceli 304, která je pro zvířata zcela bezpečná.

PETWANT/F11-L/9

2 způsoby krmení

Přiložený adaptér slouží k napájení dávkovače. Nemusíte se však bát, že když vypadne proud, váš mazlíček nedostane krmivo! Dávkovač můžete napájet také pomocí 3 baterií velikosti D (nejsou součástí balení), které zajistí dlouhou dobu provozu až 45 dní. Buďte připraveni na všechny okolnosti a zajistěte, aby váš mazlíček dostával zdravé a čerstvé krmivo bez ohledu na situaci!

PETWANT/F11-L/3

Plánujte rozvrhy krmení

Chcete dávkovač automatizovat? Žádný problém - dávkovač je vybaven přehledným displejem LED a několika tlačítky, pomocí kterých můžete vytvořit plán krmení, například přizpůsobit počet jídel a velikost porce potřebám vašeho zvířete (maximálně 4 jídla a 10 porcí). Model F11-L má také vestavěný reproduktor a mikrofon. Pokud chcete, můžete si nahrát, jak na svého mazlíčka voláte nebo jak mu dáváte příkaz, abyste si jej mohli později pohodlně přehrát!

PETWANT/F11-L/2V

souboru

  • Dávkovač potravin
  • Miska na krmivo
  • Napájecí adaptér
  • Pohlcovač vlhkosti
  • Uživatelská příručka
Výrobce PetWant
Model F11-L
Barva Šedá + bílá
Objem nádrže 4,5 l
Krmení Suché a lyofilizované krmivo, 5-15 mm
Napájení Stejnosměrný adaptér 5 V / 1 A nebo 3x baterie velikosti D
Jmenovité napětí DC 5 V
Jmenovitý výkon 0,5 W
Provozní teplota 5 °C až 50 °C
Materiál ABS
Rozměry 317 x 240 x 370 mm
Hmotnost 2,6 kg
Určení Pro kočky a malé psy
047651
25 ks
5905316146372

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product