• 3% sleva u platby převodem
Inteligentní 6komorový dávkovač krmiva PetWant F13
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentní 6komorový dávkovač krmiva PetWant F13

1 414 Kč (s DPH) 1 169 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Inteligentní 6komorový dávkovač krmiva PetWant F13

Postarejte se o zdravé stravovací návyky svého domácího mazlíčka. Inteligentní dávkovač krmiva PetWant je vybaven 6 komorami, do kterých budete dávkovat suché i mokré krmivo. Intuitivní panel navíc umožňuje nastavit časy krmení a displej poskytuje informace o provozu zařízení. Ledové kazety vám navíc umožní udržet krmivo čerstvé a tichý provoz dávkovače nebude vašemu mazlíčkovi na obtíž. Většinu součástí výrobku lze navíc mýt v myčce nádobí nebo pod tekoucí vodou a dobíjecí baterie zajistí až 30 dní provozu na jedno nabití.

PETWANT/F13-L/3

Vždy čerstvé krmivo

V zájmu zdraví vašeho domácího mazlíčka je dávkovač vybaven 2 ledovými kazetami, které umístíte pod komory. Ty zajistí, že krmivo zůstane déle čerstvé. Pro efektivní provoz dávkovače umístěte ledové kazety do mrazničky (-18 °C) alespoň na 6 hodin. Poté je vložte do dávkovače krmiva.

PETWANT/F13-L/4

Naplánujte svému zvířeti jídlo

Pomocí dotykového panelu nastavte časy krmení tak, aby vyhovovaly potřebám vašeho chlupatého přítele. Dávkovač je určen pro suché i mokré krmivo, takže do komor můžete nasypat oblíbené pamlsky vašeho mazlíčka. Displej vás navíc bude informovat o počtu jídel, slabé baterii, zablokování, případných chybách atd. Můžete tak mít vždy aktuální informace.

PETWANT/F13-L/1

Propracovaný design

Inteligentní dávkovač krmiva PetWant F13 byl navržen s důrazem na detail. Byl vyroben z ABS bezpečného pro domácí zvířata a protiskluzová úprava zajišťuje stabilitu a zabraňuje pohybu zařízení. Navíc se výrobek snadno udržuje v čistotě - všechny části kromě hlavní části dávkovače F13 lze opláchnout pod tekoucí vodou nebo umýt v myčce nádobí. Tichý provoz výrobku nebude vašemu domácímu mazlíčkovi na obtíž a ergonomický design komor usnadňuje jeho používání. Speciální zámek navíc zabraňuje kočkám/psům v propašování potravy mimo dobu krmení.

PETWANT/F13-L/2

V sadě

  • dávkovač krmiva
  • 2 chladicí kazety
  • Nabíjecí kabel USB-A na USB-C
Výrobce: PetWant
Model F13
Barva Bílá
Rozměry 320 x 327 x 87 mm
Materiál ABS
Hmotnost 1,3 kg
Určení malí psi, kočky
Kapacita baterie 3600 mAh
Pracovní doba přibližně 30 dní
Doba nabíjení cca 6-8 h
Kapacita 200 ml x6 (85-90 g potravin pro každou komoru)
Nabíjecí napětí 5V/1~2A
Jmenovitý výkon 1 W
054074
40 ks
5905316147980

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product