• 3% sleva u platby převodem
Water Fountain for pets Petwant W4-L
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vodní fontána pro domácí zvířata Petwant W4-L

1 074 Kč (s DPH) 888 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Dostupnost: zboží je skladem u dodavatele
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Inteligentní fontána/dávkovač vody pro psy a kočky - Petwant W4-L

Už nemusíte každý den plnit misku svého domácího mazlíčka - nyní můžete zajistit jeho správnou hydrataci s Petwantem! Inteligentní dávkovač vody pro psy a kočky W4-L vyniká objemem 2,5 litru a díky průhlednému okénku můžete snadno sledovat hladinu vody. Zařízení nabízí 3 režimy dávkování a díky filtračnímu systému zaručuje čerstvou a čistou vodu. Baterie s kapacitou 5000 mAh zajišťuje více než 40 dní provozu. Fontánku můžete také připojit ke zdroji napájení - je připravena na výpadky proudu.

PETWANT/W4-L/4

3 režimy dávkování

Inteligentní fontána Petwant W4-L má objem 2,5 litru a podporuje 3 provozní režimy. V režimu pohybu zařízení dávkuje vodu, kdykoli zaznamená pohyb. Časový režim zajišťuje průtok vody každých 15 minut. Standardní režim naproti tomu zaručuje nepřetržitý provoz zařízení, vyžaduje však připojení dávkovače ke zdroji napájení. Optimalizujte spotřebu vody a energie výběrem nejvhodnějšího režimu!

PETWANT/W4-L/2

Spolehlivý filtrační systém

Dávkovač vody Petwant W4-L využívá třívrstvý filtrační systém tvořený netkaným materiálem, který zachycuje nečistoty a chlupy. Proces iontové výměny pomáhá eliminovat nežádoucí chemické látky a těžké kovy. Aktivní uhlí minimalizuje nepříjemné pachy a zajišťuje vždy čerstvou a kvalitní vodu. Díky tomu si můžete být jisti, že se váš mazlíček hydratuje v hygienických podmínkách s čerstvou vodou nejvyšší kvality.

PETWANT/W4-L/3

Rafinovaný design

Praktické okénko usnadňuje sledování zbývající vody. Hlučnost, kterou dávkovač vody Petwant W4-L vydává, je pouhých 35 dB, což zaručuje, že zařízení nebude rušit vašeho mazlíčka ani členy domácnosti. Je vyrobeno z potravinářského materiálu ABS, takže si můžete být jisti, že používání fontánky je pro vašeho čtyřnohého přítele zcela bezpečné. Díky odnímatelným částem je navíc čištění hračkou.

PETWANT/W4-L/9

Řešení bezpečné při poruše

Zajímá vás, co se stane, pokud dávkovač W4-L pracuje v kabelovém režimu a dojde k výpadku proudu? Petwant má řešení pro každou situaci! Zařízení uchovává 200 ml vody, aby váš mazlíček mohl zůstat hydratovaný bez ohledu na vnější faktory. Inteligentní systém navíc detekuje nízký stav baterie, nízkou hladinu vody v nádržce a úplný nedostatek vody, což usnadňuje správu zařízení.

PETWANT/W4-L/1

Bezpečnost především

Fontána PetWant W4-L je navržena tak, aby elektrické součásti nepřišly do styku s vodou, čímž se eliminuje riziko poruchy v důsledku zaplavení. Kromě toho jsou lithiová baterie a součásti vodního čerpadla uvnitř zařízení odděleny, což usnadňuje údržbu.

PETWANT/W4-L/5

Dlouhá provozní doba

Má váš domácí mazlíček sklon žvýkat kabely? Inteligentní fontána PetWant W4-L může fungovat bezdrátově, takže se o svého chlupatého přítele již nemusíte bát. Lithiová baterie s kapacitou 5000 mAh zajišťuje až 40 dní provozu v závislosti na zvoleném režimu.

PETWANT/W4-L/7

Výrobce: PetWant
Model W4-L
Kapacita 2,5 litru
Určeno pro Kočky, psi, malá zvířata
Kapacita zásobníku Přibližně 100 ml
Provozní doba 40 dní se 100 denními indukčními cykly
Hladina hluku během provozu 35 dB
Certifikace CE, ROHS, REACH, FCC
Materiál Potravinářský ABS
Rozměry 261 x 171 x 115 mm
Barva Bílá
058692
78 ks
5905316149328
Hodnocení produktu 
2024-01-28

Ověřený zákazník

funguje perfektně, naprosto tichá, praktická pro naše králíky

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product