• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Wideorejestrator DDPAI X5 Pro GPS 4K
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Videorekordér DDPAI X5 Pro GPS 4K

6 139 Kč (s DPH) 5 074 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Videorekordér DDPAI X5 Pro

Videorekordér DDPAI X5 Pro poskytuje vynikající kvalitu obrazu až do rozlišení 4K a umožňuje nahrávat dynamická videa v rozlišení 1080p/90FPS. Je vybaven pokročilým navigačním systémem a podporuje vysokorychlostní Wi-Fi 5 GHz. Nabízí také speciální parkovací režim, který umožňuje udržet vozidlo v bezpečí po celý den. Soubory lze ukládat na jednotku eMMC (32 GB) nebo na kartu TF s kapacitou až 128 GB (není součástí dodávky). Až 2 kamery umožňují nahrávat přední i zadní část.

Fantastická kvalita obrazu

Fotoaparát je vybaven snímačem Sony IMX415, který v kombinaci se 7 čočkami a clonou F1,8 poskytuje detailní, jasné a ostré snímky. Můžete s ní nahrávat video ve vynikající kvalitě v rozlišení 3840x2160p / 30 FPS. Díky technologii Realcube jsou videa jasná, ostrá a ohromující s živými a přirozenými barvami. Přístroj nabízí také technologii NightVIS, která umožňuje pořizovat vysoce kvalitní snímky i za zhoršených světelných podmínek. Dokáže také nahrávat plynulé záběry v rozlišení 1080p/90FPS - bez rozmazání pohybu.

6.jpg?v=1648643700956

Záznam z předního a zadního pohledu

Kamera X5 Pro umožňuje nahrávat současně z přední i zadní části vozidla. Takže vám nic neunikne. Přední kamera s rozlišením 2160p a rozlišením 4K zaznamenává vše, co se děje před vámi, a poskytuje jasný obraz plný detailů. Zadní kamera s rozlišením 1080p může být užitečná v případě nárazu zezadu nebo při parkování. Může vám pomoci identifikovat viníka a získat odškodnění.

2 možnosti ukládání souborů

Nemusíte se obávat, že vám dojde úložný prostor a ztratíte důležité záběry. DVR je vybaven jednotkou eMMC s kapacitou 32 GB. Je také kompatibilní s kartami TF s kapacitou až 128 GB. Navíc jsou na disku uloženy nejdůležitější záběry, ať už používáte další paměť, nebo ne. S tímto řešením jsou vaše klíčové materiály vždy v bezpečí!

Pokročilý systém GPS

X5 Pro nabízí pokročilý navigační systém využívající GPS, BDS, GLONASS a Galileo. Rychlost aktualizace polohy je více než 5 Hz (přibližně 5krát za sekundu). Díky tomu je velmi přesný. Vestavěný GPS, šestiosý gyroskop a G-senzor navíc umožňují využívat efekt Sense Reality (SR) a vytvářet působivé záběry z cest. Připadejte si jako řidič rallye a užijte si jedinečný a vzrušující zážitek z jízdy!

Režim parkování

Udržujte svůj vůz v bezpečí i 24 hodin denně. Kamera nabízí speciální parkovací režim, ve kterém nepřetržitě sleduje dění před a za vozem (širokoúhlé sledování, vzadu: 125°, vpředu: 140°). Když je vozidloX5 Pro nahrává časosběrné záběry, aby zachytil co nejvíce. Pokud zařízení detekuje kolizi, automaticky zaznamená příslušnou část záznamu. Záznamník má také nízkou spotřebu energie a umumožňuje ovládání napětí prostřednictvím aplikace, takže je spolehlivé po dlouhou dobu.

Ještě více funkcí pro bezpečnost

S DDPAI můžete řídit bezpečně. X5 Pro nabízí pokročilý asistenční systém, který sleduje situaci na silnici a informuje vás mimo jiné o kolizích a chodcích. Fotoaparát má také šestiosý G-senzor, který detekuje náhlé otřesy a nárazy. V případě nehody automaticky zaznamená 10sekundový videozáznam a uloží jej do samostatné složky. Toto video by se vám mohlo hodit, pokud žádáte o odškodnění nebo peníze z pojištění.

Vestavěný kondenzátor

Model X5 Pro je napájen kvalitním kondenzátorem, nikoli běžnou baterií. To znamená, že se můžete těšit na větší bezpečnost při používání. Toto řešení umožňuje používat kameru při teplotách od -20 °C do 65 °C. Videorekordér se nepřehřívá a jeho životnost se výrazně prodlužuje. Kondenzátor navíc umožňuje zaznamenat poslední 3-4 sekundy i po vypnutí fotoaparátu. Díky tomu budete mít jistotu, že vám nic důležitého neunikne!

Aplikace DDPAI

Stáhněte si aplikaci DDPAI a získejte přístup k mnoha dalším funkcím. Nejenže můžete na dálku upravovat parametry kamery, ale můžete také ukládat a upravovat své záběry a sdílet je na sociálních sítích, jako je Facebook, Instagram a TikTok. Dostupné filtry, efekty a hudba vám umožní zatraktivnit a zpestřit vaše videa. X5 Pro podporuje vysokorychlostní 5G Wi-Fi pro rychlé stahování a nízkou latenci.

Zahrnuje

  • Videorekordér X5 Pro
  • Napájecí kabel (vpředu)
  • Kamera RC1 (zadní)
  • Napájecí kabel (vzadu)
  • Elektrostatické nálepky
  • Lepicí samolepky 3M
  • Uživatelská příručka

Specifikace

Výrobce DDPAI
Model X5 Pro
Barva Černá
Ořech Sony IMX415
Vstup 12 V 1 A
Rozměry 102,8 x 64,6 x 33,3 mm
Wi-Fi Vestavěný modul Wi-Fi 5 GHz
GPS Ano
Rozlišení videa Přední: 3840x2160p / 30 FPS, 1920x1080p / 90 FPS;
Zadní: 1920x1080p / 25 FPS;
Objektiv Přední část: 7 optických čoček, zorné pole 140°, clona F1,8;
Zadní část: 5 optických čoček, zorné pole 125°, clona F2,0;
G-senzor Vestavěný 6osý gyroskop, nahrávání a záznam kláves, nastavitelná citlivost (prostřednictvím aplikace)
Paměť Vestavěná jednotka eMMC 32 GB, kompatibilní s kartami TF až do 128 GB (třída 1)0)

033170
22 ks
6934915202898

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product