• 3% sleva u platby převodem
Wideorejestrator DDPAI Z50 4K@25fps
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Videorekordér DDPAI Z50 4K@25fps

2 946 Kč (s DPH) 2 435 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Videorekordér DDPAI Z50

Zůstaňte v bezpečí na cestách s videorekordérem DDPAI Z50. Zařízení nahrává videa v rozlišení 4K a technologie D2save umožňuje ukládat záznamy do paměti NAND flash v případě selhání karty TF. Výrobek využívá technologii ADAS a speciální parkovací režim, který se postará o bezpečnost vozidla 24 hodin denně (k tomuto účelu je třeba zakoupit sadu pevného napájecího adaptéru).

Působivá kvalita obrazu

Videorekordér DDPAI Z50 poskytuje vysokou kvalitu obrazu. Kamera Z50 využívá snímač SONY IMX415 a pořizuje snímky v kvalitě 4K, což zaručuje vynikající ostrost i v náročných světelných podmínkách. Nejmodernější zobrazovací technologie Realcube v kombinaci s pokročilými algoritmy navíc přináší bohaté detaily a přirozené, živé barvy.

Bezpečné ukládání záznamů

Použití technologie D2save zaručuje, že vaše záběry budou v bezpečí bez ohledu na situaci. Jak to funguje? V případě selhání karty TF se záznam uloží do další paměti NAND flash a při nejbližší příležitosti se přenese zpět na kartu TF. Je to skvělý způsob, jak zabránit ztrátě důležitých záznamů. Z50 podporuje karty TF s kapacitou až 128 GB a umožňuje nahrávání ve smyčce.

Profesionální kondenzátor

Zařízení je vybaveno vysoce kvalitním kondenzátorem, který nahrazuje běžnou baterii a zvyšuje bezpečnost používání. Díky tomu může DVR pracovat při teplotách od -15 °C do 70 °C. Kondenzátor navíc umožňuje nahrávat poslední 3-4 sekundy, i když je kamera vypnutá. Můžete si tak být jisti, že vám nic důležitého neunikne.

Pečujte o své auto

Z50 nabízí také parkovací režim, který zaručuje bezpečnost vašeho vozidla až 24 hodin denně. Když je vozidlo zaparkované, kamera nahrává v časosběrném režimu, takže video se pak přehrává s běžnou snímkovou frekvencí. Pokud hrozí nebezpečí kolize při parkování, Z50 vás na to okamžitě upozorní! Chcete-li používat parkovací režim, musíte si zakoupit inteligentní napájecí adaptér IPS (hardwarová sada), který kameru nepřetržitě nabíjí, umožňuje nepřetržité sledování a chrání baterii vozidla před vybitím.

Aplikace DDPAI

Chcete víc? Stačí si nainstalovat bezplatnou aplikaci DDPAI, která vám zpřístupní funkční editor videa. Pomocí něj můžete snadno a pohodlně upravovat videa, přidávat speciální efekty, filtry nebo hudbu. Své záběry můžete také sledovat a sdílet s přáteli. A díky vestavěné Wi-Fi můžete stahovat a sledovat videa téměř kdykoli.

Zahrnuto

  • Videorekordér Z50
  • Nabíječka do auta x1
  • Pás s vrchlíkem x2
  • Návod k obsluze x2
  • Instalační nástroj x1
  • Nálepky 3M x2
  • Elektrostatické slitinyepky x1

Specifikace:

Výrobce DDPAI
Model Z50
Barva Černá
Rozměry 82 x 62 x 31,15 mm
Vstup 5 V / 2 A
Objektiv 7 optických a 1 infračervená čočka, 140° zorné pole, clona F1,75
Matrice Sony IMX415
G-senzor Vestavěný 3-osý gyroskop, nouzový zámek, nastavitelná citlivost prostřednictvím aplikace
Paměť Kompatibilní s kartami TF až do kapacity 128 GB, podpora nahrávání ve smyčce
Wi-Fi 2,4 GHz
Rozlišení 3840x2160p, 2880x1620p, 1920x1080p

037499
25 ks
6934915203475

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product