• 3% sleva u platby převodem
Palubní kamera Hikvision C8 2160P/30FPS
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Přístrojová kamera Hikvision C8 2160P/30FPS

2 946 Kč (s DPH) 2 435 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Videorekordér Hikvision C8 2160P/30FPS

Pokud hledáte nerozlučného společníka do svého auta, pak je pro vás určena palubní kamera Hikvision. Řízení se stane příjemnějším díky vestavěnému modulu GPS a záznamům ve vysokém rozlišení. Během nebezpečných situací spustí G-senzor kamery nouzový záznam. Během každé cesty autem se tak můžete cítit bezpečně.


Spolehlivé vybavení ve dne i v noci

Když si vyberete autokameru Hikvision C8, budete mít ve dne i v noci jistotu kvalitního obrazu. Široký pozorovací úhel až 118 stupňů i vysoké rozlišení obrazu až 2160 P. Velká clona F1,75 zaručuje vynikající obraz i v noci.


Zabezpečení

Kamera Hikvison je také zárukou bezpečnosti, protože je vybavena G-senzorem. V případě nárazu auta nebo silných vibrací aktivuje nouzové nahrávání. Komunikaci se zařízením usnadňuje vestavěný modul Wi-Fi. Kromě toho podporuje také kartu SD s kapacitou od 32 GB do 256 GB. Můžete si být jisti, že každá situace na cestách bude zaznamenána a uložena.


Další funkce

Díky vestavěným funkcím je používání kamery Hikvision C8 velmi pohodlné. Je vybavena modulem Wi-Fi, mikrofonem a reproduktorem. Kromě toho má také vestavěný modul GPS pro větší pohodlí. Ten vám dává možnost přehrávat sledování trasy a zobrazení rychlosti. Kamera se zapne po nastartování motoru, takže trasa je zaznamenávána od prvních minut.


Snadné používání

Zařízení Hikvision se snadno a příjemně používají. Speciální aplikace umožňuje sledovat živé vysílání, nastavovat parametry a přehrávat záznamy. Kameru můžete ovládat také hlasem. Kromě toho se také snadno a rychle instaluje. Vykazuje nízkou spotřebu energie při vysokém výkonu.


Výrobce: Hikvision
Model C8
Rozlišení až 2160P
Formát obrazu JPEG
Paměť Karta SD 32 GB až 256 GB
Senzory G-senzor, GPS
Napájení USB 2.0
Zvuk Vestavěný reproduktor a mikrofon
Provozní teplota -20 °C až +70 °C
Spotřeba energie až 3,5 W
Rozměry 104 × 49 × 39 mm
Hmotnost 118 g
Speciální aplikace HikDashcam
043686
29 ks
6931847110437

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product