• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Přístrojová kamera UTOUR C2L 1440P
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Přístrojová kamera UTOUR C2L 1440P

3 349 Kč (s DPH) 2 768 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Videorekordér UTOUR C2L 1440P

Postarejte se o svou bezpečnost na cestách. Videorekordér UTOUR C2L nabízí vysokou kvalitu obrazu 4K a pokročilý asistenční systém řidiče (ADAS). Má také vestavěný modul GPS a umožňuje 24hodinové sledování - nejen za jízdy, ale i při parkování (v kombinaci s napájecím adaptérem, který je k dispozici samostatně). Můžete si také dokoupit přídavnou zadní kameru pro snímání obrazu z přední a zadní části vozidla.

Utour/C2L/1

Vysoká kvalita obrazu

Nepřehlédněte žádný detail. Model C2L je vybaven 4Mpx snímačem Galaxycore a podporuje rozlišení 4K (interpolace). Vestavěný obrazový procesor navíc účinně eliminuje šum a vibrace a umožňuje náhled záznamu v reálném čase. Výrobek se také vyznačuje širokým zorným polem a díky technologii AI-WDR si povede dobře i při silném osvětlení. Za zmínku stojí také 6 skupin HD čoček a světelnost F1,5, která zajišťuje skvělou kvalitu obrazu i v noci.

Utour/C2L/7

Volitelný zadní fotoaparát

Záznam z přední i zadní části vozidla. Zadní kamera, prodávaná samostatně, nabízí rozlišení 1080p a zorné pole 135°. S její pomocí můžete získat užitečné důkazy, pokud například někdo napadne váš vůz nebo dojde k menší kolizi při parkování. Zařízení se velmi snadno instaluje - stačí jej připevnit na zadní okno vozidla. Lze jej také otáčet o 360°.

Utour/C2L/9

Asistenční funkce pro řidiče

Užijte si bezpečnou jízdu a snadno se vyhněte obtížným situacím na silnici. C2L VCR nabízí 4 funkce ADAS - varování před čelní srážkou, varování před jízdou zprava, varování před čelní srážkou ve městě a varování před zastavením a rozjezdem. Ty vám pomohou snížit riziko nehody nebo kolize a také usnadní udržování přiměřeného odstupu od ostatních vozidel. Zařízení detekuje objekty s přesností až 99 % a jeho účinnost varování dosahuje 95 %.

Utour/C2L/10

Přizpůsobeno vašim potřebám

Videorekordér také umožňuje nastavit citlivost výstrahy ve 4 úrovních, takže můžete funkci ADAS přizpůsobit svým potřebám. K dispozici jsou Super High (ideální pro začínající řidiče), High (vhodná pro začátečníky), Medium (bude fungovat ve většině případů) a Low (doporučená pro zkušené řidiče). Kromě toho systém C2L snadno identifikuje mnoho typů vozidel a podporuje nouzové nahrávání, takže se nemusíte obávat ztráty důležitých důkazů.

Utour/C2L/2

Spolehlivý a efektivní provoz

Vestavěný dvoujádrový procesor s NPU zajišťuje efektivní provoz videorekordéru. Spotřebovává mnohem méně energie a dokáže zajistit spolehlivý provoz i při vysokých teplotách (až 65 °C) - nemusíte se bát, že byste se zasekli v horkém počasí! Spolehněte se na osvědčená řešení a pořiďte si kameru do auta, která vám neodmítne posloužit ani v těch nejhorších situacích.

Utour/C2L/4

24hodinové monitorování

Videokamera C2L vám umožní zajistit bezpečnost vašeho vozidla 24 hodin denně. Stačí zakoupit samostatně dostupný napájecí adaptér, který umožňuje nepřetržitou práci zařízení. - i když je vůz zaparkovaný. Během parkování kamera pořizuje video v režimu Time Lapse, a pokud dojde ke kolizi, automaticky spustí nouzové nahrávání. Výsledný záznam vám pomůže určit, kdo byl viníkem nehody!

Utour/C2L/8

Chytré ovládání

Získejte více možností a užívejte si pohodlí při ovládání videokamery. Stačí připojit telefon k síti Wi-Fi kamery a použít speciální aplikaci UTOUR Go. Pomocí ní můžete například stahovat nahrané záběry a měnit nastavení. Kamera C2L podporuje také hlasové ovládání. Stačí vydat příslušný příkaz k pořízení fotografie nebo zapnutí/vypnutí zvuku. Nemusíte mačkat žádná tlačítka ani sahat po chytrém telefonu! Poznámka: hlasové příkazy jsou k dispozici pouze v angličtině.

Utour/C2L/3

Vestavěná GPS

Videorekordér je také vybaven modulem GPS, který nepřetržitě sleduje a zobrazuje informace, jako je čas, rychlost a zeměpisné souřadnice (zeměpisná délka a šířka). To znamená, že pokud dojde k nehodě, můžete snadno zkontrolovat její přesnou polohu a získat údaje, které se vám budou hodit například při žádosti o odškodnění.

Utour/C2L/5

Ve schránce

  • Videorekordér
  • Napájecí kabel s nabíječkou do auta
  • Malé páčidlo
  • Elektrostatická nálepka x2
  • 3M samolepka
  • Uživatelská příručka
Značka UTOUR
Model C2L
Procesor Sigmastar SSC8629Q
Senzor Galaxycore
Model senzoru GC4653
Objektiv 6 skupin objektivů s vysokým rozlišením
Pixely 4MP
Rozlišení obrazu 2560x1440p / 1920x1080p (nastavitelné)
Rozlišení videa Interpolace na 4K / 1440p / 1080p (nastavitelné)
Zorné pole 135°
Clona F1.5
Video kodeky TS Stream / H.265
Snímková frekvence 30FPS
Kompatibilní paměťové karty Karty TF Class10 s kapacitou 16-128 GB
Napájecí port USB-C
Způsob napájení Autonabíječka/pojistková skříňka (typ pojistkové skříňky vyžaduje volitelný hardwarový kabel)
Wi-Fi 2.4G Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n
Provozní teplota -20 °C až 65 °C
Polohovací systém GPS / Galileo / GLONASS
IMU Vysoce přesný 3-osý gyroskop
Funkce ADAS Varování před čelní srážkou, varování před zastavením a rozjezdem, varování před čelní srážkou ve městě, varování před opuštěním jízdního pruhu
Záznam vpředu a vzadu Ano, se zadní kamerou (prodává se samostatně)
Monitorování parkování (24 hodin denně) Ano, s napájecím adaptérem (prodává se samostatně)
Hlasové ovládání Ano (příkazy pouze v angličtině)
Aplikace UTOUR Go
046672
39 ks
735749192852

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product