• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Přístrojová kamera UTOUR C2M 4K
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Přístrojová kamera UTOUR C2M 4K

5 853 Kč (s DPH) 4 837 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Videorekordér UTOUR C2M 4K

Zásobte se videorekordérem UTOUR C2M a jezděte bezpečně. Zařízení dokáže nahrávat v rozlišení 4K 2160p a nabízí několik pokročilých asistenčních funkcí pro řidiče (ADAS). Umožňuje také nepřetržité sledování po dobu 24 hodin - a to i při parkování (po spárování s napájecím adaptérem, který je k dispozici samostatně). Podporuje také nahrávání videa ve smyčce a automatické nouzové nahrávání. Navíc si můžete dokoupit další zadní kameru.

Utour/C2M/1

Skvělá kvalita obrazu

Vychutnejte si bohaté detaily. Videorekordér podporuje nahrávání v rozlišení 4K a nabízí rozlišení 3840×2160. Je také vybaven širokým 150° zorným polem a snímačem SONY IMX415 Starlight Night Vision, takže bude skvěle fungovat i po setmění. Vynikající kvalitu obrazu zajišťuje také clona F1,75, 7 vrstev sférických skleněných čoček a 1 vrstva infračerveného filtru.

Utour/C2M/7

Volitelná zadní kamera s rozlišením 1080p

Pořizujte snímky nejen zepředu, ale i zezadu vozidla. To vám poskytne užitečné důkazy v případě kolize na silnici nebo na parkovišti. Zadní kamera, která je k dispozici samostatně, podporuje rozlišení 1080p a poskytuje zorné pole 135°. Nabízí také světelnost F2,0 a otáčí se o 360°. Její instalace je navíc velmi snadná - stačí ji připevnit na zadní okno vozidla.

Utour/C2M/2

Asistenční funkce pro řidiče

Videorekordér C2M vám pomáhá jezdit bezpečněji. Zařízení nabízí řadu funkcí ADAS - například detekuje chodce a cyklisty, aby vás hlasovým upozorněním upozornilo na riziko kolize. Může vám také pomoci vyhnout se srážce s jiným vozidlem. Produkt také detekuje čáru jízdního pruhu - pokud se ji chystáte překročit, okamžitě vás na to upozorní. Samostatně se prodává také monitor, který zobrazuje aktuální stav vozovky.

Utour/C2M/8

Ještě větší pohodlí

Přizpůsobte si fungování asistenční funkce svým potřebám a zkušenostem - C2M umožňuje čtyři úrovně nastavení citlivosti. Zařízení je také vybaveno akcelerometrem - když zjistí kolizi, automaticky spustí nouzové nahrávání a uloží výsledný videozáznam. Nemusíte se tedy bát, že byste přišli o důležité důkazy! Kamera také podporuje kodek H.265 a umožňuje nahrávat video ve smyčce.

Utour/C2M/5

Osvědčená řešení

Vestavěný procesor s NPU zajišťuje efektivní a spolehlivý provoz videokamery. Nemusíte se obávat, že by se zařízení zaseklo při vysokých teplotách! Kamkordér C2M je také vybaven modulem GPS, který zaznamenává údaje, jako je rychlost a zeměpisné souřadnice, v reálném čase. V případě potřeby tak můžete snadno získat informace o místě nehody, což se může hodit při vymáhání odškodného.

Utour/C2M/10

24hodinový záznam

Pořiďte si samostatně dostupný napájecí adaptér, abyste mohli nepřetržitě nahrávat až 24 hodin denně. Během parkování bude kamera nahrávat video v časosběrném režimu (1FPS). Snadno tak uložíte delší záznam, který zabere méně místa na paměťové kartě. Kromě toho při detekci kolize zařízení automaticky spustí nouzové nahráváníVýsledné video vám umožní například identifikovat viníka a požadovat náhradu škody.

Utour/C2M/3

Chytré ovládání

Nainstalujte si speciální aplikaci UTOUR Go a získejte více možností. Můžete například kontrolovat náhled kamery v reálném čase, sledovat a stahovat záznamy, měnit nastavení a instalovat aktualizace OTA. Videorekordér C2M podporuje Wi-Fi 5 GHz pro rychlé a stabilní připojení. Zařízení podporuje také ovládání hlasovými příkazy - můžete například pořídit snímek nebo vypnout nahrávání zvuku několika slovy! Poznámka: hlasové příkazy jsou k dispozici pouze v angličtině.

Utour/C2M/4

V balení

  • Kamera C2M
  • Napájecí kabel
  • Elektrostatická nálepka x2
  • Malé páčidlo
  • Uživatelská příručka
Značka UTOUR
Model C2M
Video kodeky H.265
Rozlišení Nativní rozlišení 4K (2160p)
Zorné pole 150°
Snímač obrazu SONY IMX415
Clona F1.75
Obrazový algoritmus WDR
Kompatibilní paměťové karty Paměťové karty TF Class10 s kapacitou 16-128 GB
Provozní teplota -30 °C až 75 °C
Polohovací systém GPS / GLONASS / Galileo
IMU 6osý gyroskop s vysokou přesností
Rozměry kamery C2M 110 x 35 x 50 mm
Funkce ADAS Varování před neúmyslným opuštěním jízdního pruhu, Varování před čelní srážkou ve městě, Varování před zastavením a rozjezdem, Varování před opuštěním jízdního pruhu, Varování před srážkou s chodcem, Varování před čelní srážkou, 3D dynamické zobrazení stavu vozovky (pouze s monitorem, k dispozici samostatně).
Záznam vpředu a vzadu Ano, se zadní kamerou (prodává se samostatně)
Monitorování parkování (24 hodin denně) Ano, s napájecím adaptérem (prodává se samostatně)
Aplikace UTOUR Go
046674
26 ks
735749192876

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product