• 3% sleva u platby převodem
Dash camera DDPAI N1 Dual 1296p@30fps +1080p
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Přístrojová kamera DDPAI N1 Dual 1296p@30fps +1080p

1 937 Kč (s DPH) 1 601 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

DDPAI N1 Dual 1296p@30fps +1080p videorekordér

DDPAI N1 Dual je nepostradatelným příslušenstvím pro každého řidiče. Zajistí vám klid a v případě kolize poskytne nezvratné důkazy. Zařízení se skládá z přední a zadní kamery, které zaznamenávají video ve vysokém rozlišení (přední 1296P@30fps, zadní 1080P@25fps). Díky širokému úhlu záběru mohou zachytit mnohem více. N1 Dual nabízí také funkci inteligentního sledování vozidla při stání.

DDPAI/N1-Dual/10

Záznam ve vysokém rozlišení

Díky vysokému rozlišení získáte záznamy ve vynikající kvalitě. Zorné pole 135° (vpředu) a 125° (vzadu) zaručuje širší úhel záběru vašich záznamů. Můžete tak získat důkazní záznam autonehody, ve kterém vám neunikne žádný detail z události.

DDPAI/N1-Dual/2

Dva režimy záznamu

K dispozici máte dvě možnosti záznamu videa. Přední kamera v obou případech zachycuje dění před vozidlem. Zadní kamera má možnost otáčení o 360°, takže v režimu jedna zachycuje vše, co se děje uvnitř vozidla, a v režimu dvě zachycuje to, co se děje za ním. Můžete tak nejen zaznamenávat stav vozovky, ale také sledovat čerstvého řidiče vozidla nebo zaznamenávat zajímavé záběry z cest.

DDPAI/N1-Dual/5

Zřetelné noční záběry

Duální videorekordér DDPAI N1 využívá technologii NightVIS. Díky tomu jsou záběry zaznamenané v noci téměř stejně živé a jasné jako ty vytvořené ve dne. Přední kamera je vybavena 5 optickými čočkami s širokou clonou F1,8. Můžete si být jisti, že kamera bude skvěle fungovat v jakoukoli denní i noční dobu!

DDPAI/N1-Dual/3

Inteligentní kódování

Videa ve vysokém rozlišení nemusí zabírat mnoho místa v úložišti. N1 Dual podporuje karty SD s kapacitou až 256 GB. Využití umělé inteligence umožnilo vyvinout efektivní technologii kódování a dekódování videa, která ukládá video do zařízení ve vysokém rozlišení. Zároveň zabírá o 30 % méně místa, takže můžete ukládat záznamy po delší dobu. Zařízení je schopno ukládat videa o celkové délce 28 hodin.

DDPAI/N1-Dual/4

Monitorování při stání

Nyní můžete být v klidu. Videorekordér podporuje 3 režimy pro sledování vašeho vozidla při parkování, což poskytuje spolehlivou ochranu v případě vloupání a jiných nežádoucích událostí. V režimu Time Lapse může zařízení nahrávat až 5 dní, což je skvělé, pokud jste delší dobu mimo vozidlo. Režim detekce nárazu se aktivuje při nárazu nebo kolizi a okamžitě pořídí fotografii, poté vytvoří 10/20 nebo 30sekundový záznam. Záznam ve smyčce je režim, který při nedostatku paměti přepisuje nové záznamy namísto nejstarších (funkce jsou k dispozici s další kabeláží, kterou lze zakoupit zvlášť).

DDPAI/N1-Dual/7

Žádné starosti s baterií

Kamera je vybavena inteligentním systémem správy napájení IPS. Díky tomu neustále monitoruje napětí autobaterie, a pokud klesne pod bezpečnou mez, automaticky přeruší napájení kamery. Navíc jej můžete sledovat v reálném čase pomocí speciální aplikace DDPAI.

DDPAI/N1-Dual/1

Další možnosti aplikace

V aplikaci DDPAI máte přístup k dalším funkcím. Můžete v ní nastavit rozlišení záznamu, citlivost na kolize a dokonce i náhled videa v reálném čase. Záznamy z kamery můžete také stahovat do svého zařízení, upravovat je a sdílet na sociálních sítích.

DDPAI/N1-Dual/8

Bezpečné pro vaše vozidlo

Kamera N1 Dual vykazuje dlouhou životnost a odolává extrémním teplotám (-20 ℃ - 70 ℃). To eliminuje riziko zpuchření baterie, takže ponechání videorekordéru v autě s sebou nenese žádné riziko. Společnost DDPAI poskytuje záruku bezpečnosti, která je potvrzena certifikací IATF16949.

DDPAI/N1-Dual/6

Promyšlený design

Zařízení bylo navrženo s ohledem na bezpečnost a pohodlí. V souladu s tím se vyznačuje minimalistickým designem, takže nebrání ve výhledu a nerozptyluje řidiče při řízení. Navíc dokonale zapadá do interiéru vozu. Design byl oceněn cenou RED Dot Award a iF Design Award.

DDPAI/N1-Dual/9

Součástí balení je

  • Videorekordér N1 Dual
  • Montážní základna
  • Zadní kamera
  • Nabíječka do auta
  • Napájecí adaptér pro přední kameru
  • Napájecí adaptér zadní kamery (5,5 m)
  • Manuál
  • Páska 3M x 4
  • Elektrostatické samolepky x 2
Výrobce DDPAI
Model N1 Dual
Kódování videa H.264/AI.265 (technologie kódování DDPAI)
Přední strana 1296P@30fps
Rozlišení Přední: 1296P@30fps Zadní: 1080P@25fps
Objektiv Přední: 5 sad optických čoček, FOV135°, clona F1,8 Zadní: 4 sady optických čoček, FOV125°, clona F2,0
Úložiště Až 256 GB na kartě microSD
G-senzor Vestavěný 3-osý gyroskopický snímač. Citlivost nouzového zámku lze nastavit v aplikaci
Wi-Fi Vestavěná Wi-Fi 2,4 GHz
USB Type-C
054350
70 ks
6934915204007

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product