• 3% sleva u platby převodem
DDPAI Hardwire Kit pro MINI
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

DDPAI Hardwire Kit pro MINI

285 Kč (s DPH) 236 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Napájecí adaptér pro videorekordér DDPAI MINI

Užijte si delší dobu nahrávání a nepřetržitý 24hodinový parkovací režim. Adaptér DDPAI Hardwire Kit dokáže nepřetržitě napájet vaši autokameru MINI. Navíc se snadno instaluje a zajišťuje bezpečné používání. Vyniká také působivou odolností.

DDPAI/Hardwire-Kit-Mini/1

Parkovací režim

Udržujte svůj vůz v bezpečí po celý den. Adaptér dokáže poskytnout spolehlivý zdroj energie pro vaši palubní kameru a dodává energii, i když je motor vozidla vypnutý. Tím je zajištěno spolehlivější sledování parkování až po dobu 24 hodin.

DDPAI/Hardwire-Kit-Mini/3

Bezpečnost používání

Napájecí adaptér je navržen tak, abyste jej mohli bezpečně používat. Zařízení také dokáže inteligentně chránit připojený videorekordér a dokonce i baterii vozidla. Kamera je mimo jiné chráněna proti zkratu, přehřátí a nadproudu. Nehrozí mu ani přetížení. Pokud navíc napětí baterie vozidla klesne pod 11,8 V, 12 V nebo 12,4 V, kamera se automaticky vypne, aby byla chráněna před poškozením.

DDPAI/Hardwire-Kit-Mini/8

Snadná instalace

Adaptér umožňuje napájení kamery z pojistkové skříňky, nikoli ze zásuvky zapalovače, takže ji můžete namontovat tak, aby její kabel byl téměř zcela neviditelný. Instalace výrobku je velmi jednoduchá a rychlá. K zajištění bezpečnosti vašeho vozu stačí tak málo!

DDPAI/Hardwire-Kit-Mini/7

Široká kompatibilita

V čem se ještě sada pevného adaptéru DDPAI liší? Široká kompatibilita! Výrobek byl vybaven konektorem micro USB, který je ideální nejen pro videorekordéry do auta, ale také například pro zařízení GPS. Postarejte se o spolehlivý zdroj napájení pro vybraná zařízení a nemusíte se obávat, že vám v nejhorší možnou chvíli dojde energie!

DDPAI/Hardwire-Kit-Mini/2

Dokonalé v každém detailu

Adaptér se vyznačuje také pečlivě promyšleným designem. Je malý, tenký a příjemný na dotek - působí mimořádně moderně a elegantně. Je také neuvěřitelně odolný a odolný vůči rušení, poškození nebo opotřebení. Bez problémů funguje i při vysokých a nízkých teplotách.

DDPAI/Hardwire-Kit-Mini/4

V balení

  • Sada pevného kabelu DDPAI
  • Uživatelská příručka
Značka DDPAI
Název Sada pevného kabelu
Kompatibilita DDPAI MINI palubní kamera
Vstupní napětí DC 12V/24V
Výstupní napětí 5V 1,5A
Konektor micro USB
Délka kabelu 3.5m
059759
36 ks
6934915200856

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product