• 3% sleva u platby převodem
Kamera IP Laxihub M4-TY WiFi 1080p Tuya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

IP kamera Laxihub M4-TY WiFi 1080p Tuya

620 Kč (s DPH) 512 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

IP kamera Laxihub M4-TY Tuya

Udržujte svůj domov v bezpečí. Laxihub M4-TY detekuje pohyb a zvuk, odesílá upozornění a poskytuje vynikající kvalitu videa Full HD 1080p. Podporuje obousměrný přenos zvuku a je kompatibilní s aplikacemi Arenti a Tuya Smart, stejně jako s hlasovými asistenty Google Assistant a Amazon Alexa. Zařízení vám také pomůže chránit vaše soukromí. Při detekci pohybu také nahrává 60sekundová videa. Záznamy můžete ukládat na kartu micro SD s kapacitou až 128 GB nebo do cloudu AWS společnosti Amazon - a při koupi kamery získáte bezplatnou tříměsíční zkušební verzi.

Vynikající kvalita obrazu ve dne i v noci

Kamera umožňuje efektivní sledování 24 hodin denně. Nabízí vynikající kvalitu obrazu 1080p/25FPS a vylepšený systém nočního vidění s dosahem až 10 m. To znamená, že vždy uvidíte, co se děje ve vaší domácnosti - nejen ve dne, ale i v noci. Zařízení je vybaveno špičkovým širokoúhlým objektivem s úhlem záběru 105° - uvidíte tedy více! V náhledu fotoaparátu můžete také použít až dvojnásobné přiblížení, aniž byste se museli obávat ztráty kvality.

Efektivní detekce pohybu a zvuku

Okamžitě se dozvíte o jakémkoli narušení ve vaší domácnosti. Když kamera zaznamená neobvyklý pohyb nebo zvuk, odešle upozornění do telefonu. Můžete také nastavit citlivost detekce umělé inteligence. Nemusíte se tedy obávat, že vás zařízení upozorní, i když je v dosahu pták nebo malé zvíře.

Pro vaše soukromí

Po aktivaci služby Arenti Cloud budou vaše data bezpečně uložena v cloudu Amazon AWS. Fotoaparáty se také mohou automaticky vypnout, pokud používají stejnou síť Wi-Fi jako telefon. To znamená, že nebudou fungovat, když jste doma. Zařízení můžete také kdykoli vypnout jediným kliknutím. Pro zařízení M4-TY můžete také vytvářet plány. Produkt také podporuje režim ochrany soukromí Geo-fencing.

Vestavěný reproduktor a mikrofon

Fotoaparát je vybaven reproduktorem a mikrofonem. Podporuje obousměrný přenos zvuku a poskytuje velmi dobrou kvalitu zvuku, což znamená, že umožňuje volnou komunikaci s vašimi blízkými pomocí aplikace Arenti. Můžete tak snadno mluvit se svým dítětem nebo partnerem, když nejste doma. Zařízení je také kompatibilní se službami Amazon Alexa a Google Assistant, takže jej můžete ovládat hlasem. Stačí pár slov a můžete si například prohlédnout kameru na zařízení spárovaném s Chromecastem!

Pohodlné skladování

Pokud kamera detekuje pohyb, může zaznamenat až 60 sekund videa - mnohem déle než většina kamer na trhu. Společnost M4-TY také nabízí bezplatnou tříměsíční zkušební verzi své služby cloudového úložiště pro posledních 72 hodin záznamu. V případě potřeby si můžete uložené záznamy kdykoli prohlédnout. Produkt je také kompatibilní s kartami micro SD FAT32 do velikosti 128 GB - můžete exportovat videa v MP4.

Specifikace

Výrobce Laxihub
Model M4-TY
Ořech 1/2,9'' 2 MP CMOS
Efektivní pixely 1920 (V) x 1080 (V)
Uzávěrka 1/25~1/100 000 s
Minimální intenzita světla Barevně: 0,01 luxu při F1,2; černobíle: 0,001 luxu při F1,2
IR rozsah Noční vidění do 10 m
Noc/den Automaticky (ICR) / Barevně / černobíle
WDR DWDR
Objektiv 3,6 mm při F2,0, 115°
Komprese H.264
Datový tok 32 Kb/s - 2 Mb/s
Audio vstup/výstup Vestavěný mikrofon/reproduktor
Spuštění alarmu Inteligentní snímač pohybu a zvuku
Komunikační protokoly HTTP, DHCP, DNS, TCP/IP, RTSP
Protokol rozhraní Soukromá stránka
Bezdrátové připojení 2.4G Wi-Fi (IEEE 802.11 b/g/n)
Podporované operační systémy iOS 8 nebo novější, Android 4.2 nebo novější
Zabezpečení Ověřování uživatele, AES-128, SSL
Provozní teplota -20-50°C
Zdroj energie DC 5 V / 1 A
Spotřeba energie max. 2,5 W.
Posouvání / naklápění Otáčení: 0-360°, náklon: 20-90°
Úložiště Karty Micro SD (až 128 GB), cloudové úložiště, NVR
Rozměry 60 x 58 x 110,5 mm
Hmotnost 81 g
Aplikace Arenti, Tuya Smart
Kompatibilita Asistent Google, Amazon Alexa

031439
105 ks
6972055682057

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product