• 3% sleva u platby převodem
Bezprzewodowa Kamera IP Sonoff S-CAM
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrátová IP kamera Sonoff S-CAM

749 Kč (s DPH) 619 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Bezdrátová IP kamera Sonoff S-CAM

Chcete sledovat svůj domov, ať jste kdekoli? IP kamera Sonoff S-CAM přichází na pomoc! Podporuje obousměrný přenos zvuku a spolupracuje s hlasovými asistenty Amazon Alexa a Google Assistant. Nabízí čistý obraz v rozlišení 1080p HD. Připojuje se také k dalším zařízením Sonoff. Při detekci pohybu nahrává až 5minutová videa. Umožňuje ukládat záznam na kartu micro SD s kapacitou až 256 GB nebo do cloudu eWeLink. Součástí balení je také napájecí adaptér Sonoff USB.


Vynikající kvalita obrazu

Kamera Sonoff nabízí vysoce kvalitní obraz v rozlišení HD 1080p a je skvělá i po setmění, protože díky infračerveným LED diodám, které vyzařují infračervené světlo, poskytuje jasný obraz na vzdálenost 10 m i v noci. Díky RTSP můžete snadno sledovat dění doma na obrazovce počítače.


Detekce pohybu

Zvyšte bezpečnost svého domova. Pomocí aplikace můžete nastavit časy, kdy se alarm spustí při detekci pohybu. Kameru můžete také připojit k dalším zařízením Sonoff pro ještě lepší ochranu - po připojení se záznam spustí v určitý čas, např. při rozsvícení světel! Kamera navíc při detekci pohybu zaznamená maximálně 5 minut videa, takže vám neunikne žádná událost, když jste mimo domov.


Ovládání kamery hlasem

Zařízení spolupracuje se službami Amazon Alexa a Google Assistant, takže jej můžete pohodlně ovládat hlasem. Stačí pár slov a můžete zjistit, co se děje v pokoji nebo garáži vašeho dítěte! Kamera má navíc vestavěný reproduktor a mikrofon, takže můžete volně hovořit se svými blízkými, i když nejste doma!


Více možností ukládání

Kamera S-CAM je vybavena slotem pro paměťovou kartu micro SD s maximální kapacitou 256 GB. Svá videa můžete také bezpečně ukládat do cloudu pomocí aplikace eWeLink - k dispozici je 30denní zkušební úložiště zdarma.


4 způsoby montáže

Kameru S-CAM můžete namontovat kamkoli chcete - montáž by neměla být problém! Můžete jej snadno připevnit až 4 způsoby - pomocí šroubů, magnetického držáku, nálepky nebo stativu. Není problém jej připevnit na zeď nebo na vchodové dveře - rozhodnutí je na vás.


Zahrnuto

  • Fotoaparát
  • Adaptér (2A nabíječka)
  • Nabíjecí kabel USB
  • Nálepka pro montáž kamery
  • Uživatelská příručka

Specifikace:

Model CAM Slim
Barva Bílá
Vstup 5V / 1A
Maximální rozlišení 1080p
Počet IR LED diod 2
Verze komprese videa H.264
Irisová čočka F2.3
Připojení WiFi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Provozní teplota -10 °C až 40 °C
Rozměry 91 x 53 x 44,5 mm
Hmotnost 195 g
040675
153 ks

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product