• 3% sleva u platby převodem
Inteligentny czujnik dymu WiFi Meross GS559AH (HomeKit) (Zestaw początkowy)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentní detektor kouře Meross GS559AH WiFi (HomeKit) (startovací sada)

932 Kč (s DPH) 770 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Inteligentní detektor kouře Meross GS559AH WiFi s inteligentním rozbočovačem

Chytrý a přesný detektor kouře, který zajistí bezpečnost vám i vaší rodině. Když alarm detekuje kouř, automaticky vydá varovný signál. Pokud používáte několik alarmů současně, stačí, aby jeden z nich detekoval kouř, a aktivují se všechna dostupná zařízení. Kromě detekce kouře dokáže rozpoznat i přehřátí a díky chytrému HUBu můžete propojit svá zařízení do jednoho systému. Speciální aplikace Meross nebo Apple Home umožňuje ovládat senzory a přijímat upozornění v případě nouze.

Bezpečnost a spolehlivost

Snímač splňuje normu CE EN14604, takže je pro vás a vaši rodinu zcela bezpečným nástrojem. Úroveň hlasitosti je 85 dB, což nezpůsobuje poškození sluchu. Pokud máte více alarmů a pouze jeden z nich detekuje kouř, spustí se i ostatní. Na alarm budete upozorněni také prostřednictvím aplikace.

Dlouhá provozní doba

Nemusíte se obávat, že by se detektor rychle vybil. Celé zařízení vyžaduje pouze 2 baterie AA, které jsou snadno dostupné, pokud je potřebujete vyměnit. Jediné, co od vás detektor vyžaduje, je paměť, abyste věděli, kdy jste v něm naposledy vyměnili baterie. Sada se dodává se 2 bateriemi AA.

Kontrola a monitorování

Zařízení používá speciální aplikace - Meross nebo Apple Home. Můžete jimi ovládat až 16 zařízení, nastavit spouštěče pro ovládání dalších zařízení Meross nebo přijímat upozornění v případě nouze. Zařízení je kompatibilní se SmartThings a spolupracuje s Apple HomeKit. Zařízení můžete také propojit do jednoho systému pomocí rozbočovače Smart Hub, který umožňuje připojit 16 zařízení najednou. Získáte tak kontrolu a bezpečnost nad celým domem.

Detekce přehřátí

Tím však výhody modelu GS559AH nekončí, zařízení také detekuje přehřátí a informuje vás o něm. Když teplota překročí 54-70 ℃, detektor kouře Meross spustí alarm. Nejste v nebezpečí!

Včetně:

  • Alarm
  • 2 × otevírací šroub
  • Návod k obsluze
  • 2 × baterie AA 1,5 V
  • Napájení
  • Chytrý HUB
  • Kabel USB
  • CE DOC

Specifikace:

Značka Meross
Název Chytrý detektor kouře WiFi Meross
Model GS559AH
Aplikace Apple Home, Meross
Kompatibilita Apple HomeKit, SmartThings
Typ senzoru Fotoelektrický
Baterie Stejnosměrný proud 1,5 V × 2 baterie AA
Úroveň hlasitosti 85 dB (A)
Citlivost alarmu 0,115 - 0,168 dB/m
Hmotnost 405 g
Bezdrátový standard 433 MHz
Certifikáty CE, RoHS, WEEE
Bezdrátový standard 2,4 GHz
Rozměry alarmu (průměr × výška) 120 × 36,7 mm
038807
176 ks
6973696562418
Hodnocení produktu 
2023-07-25

Ověřený zákazník

Funguje s Apple Home, skvělý poměr cena / užitná hodnota. Jednoduchá instalace, jednoduché spárování, vyměnitelné baterie. Už jsem si koupil druhý detektor.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product