• 3% sleva u platby převodem
Kamera wewnętrzna IP Arenti Dome1 WiFi 2K 5G
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Arenti Dome1 IP vnitřní kamera WiFi 2K 5G

1 074 Kč (s DPH) 888 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Arenti Dome1 IP vnitřní kamera WiFi 2K 5G

Hledáte zařízení, které vám usnadní péči o bezpečnost vaši i vaší rodiny? Vnitřní kamera Arenti byla vyrobena právě pro tento účel! Díky svému rozlišení 2K vám umožní získat vysoce kvalitní obraz. Využívá systém sledování pohybu a šumu, podporuje obousměrný přenos zvuku a spolupracuje se systémy iOS a Android, takže můžete své prostory sledovat na dálku v reálném čase. Dohlédněte na svůj domov a domácí mazlíčky, když jste pryč, nebo dohlédněte na děti, které si hrají ve vedlejším pokoji, a zajistěte jejich bezpečí. Důmyslná konstrukce zařízení umožňuje umístit kameru do libovolné polohy, což vám dává svobodu výběru oblastí, které chcete sledovat.

Arenti/DOME1/5

Nepřehlédne pohyb ani hluk

Kamera Dome 1 využívá inteligentní systém pro detekci lidského pohybu a hluku. Automaticky spustí nahrávání, když se někdo nachází v dosahu kamery nebo když mikrofon zaznamená zvuk, který může znamenat nežádoucí událost. Navíc budete na její detekci okamžitě upozorněni prostřednictvím aplikace. S aplikací Arenti můžete rychle odhalit nežádoucí situace a dokonce jim předejít!

Arenti/DOME1/8

Fantastická kvalita obrazu

Kamera se vyznačuje vynikající kvalitou obrazu bez ohledu na denní dobu. Nabízí kvalitu Ultra HD 2K - a to i v noci. Tato kvalita umožňuje snadno identifikovat osobu nebo zvíře v dosahu kamery a vidět téměř každý detail. Zařízení vytváří krátké, 180sekundové záznamy, ke kterým máte kdykoli přístup. Nejenže tak získáte lepší přehled o tom, co se děje ve vašem domě, když tam nejste, ale také podrobné záběry v případě nežádoucích událostí, jako je vloupání apod. Se systémem Arenti získáte výhodu a budete připraveni na všechny okolnosti!

Arenti/DOME1/9

Nastavte si monitorovací oblast sami

Instalace zařízení vám nezpůsobí sebemenší potíže a můžete jej pohodlně umístit kamkoli. Důmyslná konstrukce kamery navíc umožňuje nastavit její polohu - otočit ji o 350° nebo naklonit o -20-90°. Pozoruhodnou funkcí je vlastní nastavení oblasti detekce pohybu, které umožňuje přesnější sledování vybrané oblasti. To vše vám dává kontrolu nad děním ve vaší domácnosti a pocit bezpečí za všech okolností.

Arenti/DOME1/2

Obousměrný zvukový provoz

Dome 1 nereaguje pouze na hluk, ale podporuje také obousměrný přenos zvuku. Co to pro vás znamená? Pomocí telefonu můžete mluvit přímo na děti, které si hrají v dosahu kamery, vynadat svému čtyřnohému mazlíčkovi, když piští, a zastrašit potenciálního zloděje. Mějte svůj domov pod kontrolou, i když tam nejste!

Arenti/DOME1/4

Snadná správa pomocí aplikace

Kamera ukládá pořízené záznamy na kartu SD (až 256 GB) nebo do cloudu. V aplikaci se rozhodnete, kam soubory raději uložíte. Díky podpoře mobilních zařízení se systémem Android/iOS můžete místnost kdykoli vzdáleně sledovat v reálném čase. Kamera je navíc kompatibilní s hlasovými asistenty Amazon Alexa a Google Assistant, což vám umožní plné hlasové ovládání. K zobrazení kamery na displeji telefonu stačí jednoduchý příkaz. Podívejte se, jak snadno se můžete ujistit, že jste všichni ve vaší domácnosti v bezpečí!

Arenti/DOME1/7

Na vašem soukromí záleží

Výrobek nabízí možnost použití fyzického krytu, který snadno zajistí vaše soukromí zakrytím objektivu kamery. Zařízení navíc podporuje funkci geofencing, což znamená, že když se váš chytrý telefon připojí k síti, kde se kamera nachází, přestane nahrávat a přejde do režimu spánku. Když opustíte dům a váš telefon není připojen k síti, kamera se automaticky restartuje. Vaše bezpečnost je prioritou, ale soukromí je stejně důležité. S kamerou Arenti můžete mít vše!

Arenti/DOME1/3

Součástí balení je

  • Fotoaparát
  • Držák
  • Adaptér a kabel
  • Balení šroubů
  • Výstražná samolepka
Obrazový snímač 1/3'' 3Megapixelový snímač CMOS
Efektivní pixely 2304(H)*1296(V)
Závěrka 1/15~1/10,000s
Min. osvětlení Barevné 0.1Lux@F2.0 ; černobílé 0.01Lux@F2.0
IR vzdálenost Noční viditelnost až 10 m
Den/noc Automatické (ICR)/barevné/černé/bílé
WDR DWDR
Objektiv 3.6mm@F2.0, 100°
Komprese H.264
Přenosová rychlost 32Kbps~2Mbps
Zvukový vstup/výstup Vestavěný mikrofon/reproduktor
Spouštění alarmu Inteligentní detekce pohybu a šumu
Komunikační protokol HTTP, DHCP, DNS, TCP/IP, RTSP
Protokol rozhraní Privátní
Bezdrátová komunikace 2.4G WIFI (IEEE802.11b/g/n)
Podporovaný systém iOS 9 nebo novější, Android 5 nebo novější
Zabezpečení Ověřování uživatele, AES-128, SSL
Provozní teplota -20 °C až 50 °C
Napájení DC 5V/1A
Spotřeba energie max. 4,5 W
Otáčení/naklápění Otáčení: 0~350°, náklon: -20~90°
Skladování Karta SD (max. 256 GB), cloudové úložiště
Rozměry 58,7 x 70 x 102 mm
Čistá hmotnost 159 g
048049
21 ks
6972055681357

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product