• 3% sleva u platby převodem
Kamera zewnętrzna IP Arenti Outdoor1 WiFi 2K 5G
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Arenti Outdoor1 WiFi 2K 5G IP venkovní kamera

990 Kč (s DPH) 818 Kč (bez DPH)
block dočasně vyprodáno
Objednejte zboží v pracovní dny do 12:00 a expedujeme stejný den
Skladem na prodejně v Ostravě připraveno k odběru
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Arenti Outdoor1 WiFi 2K 5G IP venkovní kamera

Hledáte moderní zařízení, které vám umožní snadno sledovat dění v blízkosti vašeho pozemku? Venkovní kamera Outdoor1 je zařízení, které snímá obraz v kvalitě Ultra HD, má inteligentní snímač pohybu, funguje dobře v noci a umožňuje nahrávat čistý obraz na paměťovou kartu nebo do cloudu. Podporuje obousměrný zvuk, spolupracuje se systémy iOS a Android a je bezdrátová. To vše vám umožní rychle zkontrolovat okolí vašeho domu a konečně se cítit zcela bezpečně. Kamera je vodotěsná podle normy IP65. Arenti je držitelem prestižního ocenění za design Red Dot Award 2021.

Arenti/OUTDOOR1/1

Jasný obraz za všech okolností

Kamera poskytuje obraz v kvalitě Ultra HD, což znamená, že na svém telefonu můžete jasně a detailně sledovat vše, co se děje v blízkosti vašeho domu. Díky tomu můžete rychle identifikovat osoby nebo zvířata na svém pozemku. Zařízení navíc dokonale funguje i v noci - využívá infračervené světlo, takže zaručuje efektivní sledování i v té největší tmě. Při detekci pohybu v noci se zařízení přepne do plnobarevného režimu, takže získáte snímky nejvyšší kvality bez ohledu na podmínky. Se zařízením Arenti můžete klidně spát!

Arenti/OUTDOOR1/9

Inteligentní snímač pohybu

Zařízení využívá nepřetržitý detektor pohybu. Automaticky detekuje pohyb v dosahu kamery. Tím se minimalizuje množství zaznamenávaného záznamu, což šetří místo na kartě a v cloudu. Záběry se vytvářejí pouze tehdy, když se v blízkosti kamery něco děje, takže se rychle dostanete k záběrům, které vás zajímají. Zařízení navíc umožňuje, abyste si sami nastavili dosah snímače pohybu - sami se rozhodnete, jaká oblast je pro vás důležitá.

Arenti/OUTDOOR1/3

Spolupracuje s oblíbenými systémy

Kamera Outdoor 1 pracuje v pásmech 2,4 GHz a 5 GHz a je kompatibilní se systémy iOS a Android, což znamená, že ji můžete snadno připojit k většině mobilních zařízení. Podporuje hlasové asistenty Amazon Alexa a Google Assistant, takže jej můžete bezproblémově ovládat jednoduchým hlasovým příkazem. Zařízení nahrává na kartu SD (až 256 GB) nebo do cloudu - vyberte si, kam chcete nahrávky ukládat.

Arenti/OUTDOOR1/5

Rychlá obousměrná komunikace

Arenti nabízí pohodlí obousměrného přenosu zvuku. Vše, co se děje v dosahu kamery, nejen uvidíte, ale také uslyšíte. Navíc můžete snadno poslat zprávu osobě ve sledovaném prostoru. Požádejte kurýra, aby nechal balíček na schodech, nebo zavolejte děti na večeři, aniž byste museli opustit dům.

Arenti/OUTDOOR1/6

Bezdrátové ovládání

Kameru můžete snadno umístit kamkoli - instalace je jednoduchá. Funguje bezdrátově, takže ke kameře máte přístup, i když nejste doma. Navíc má krytí IP65. Kamera je odolná vůči vysokým i nízkým teplotám a nebojí se deště, sněhu ani větru. Bez ohledu na podmínky můžete sledovat... aniž byste opustili svou vyhřátou postel!

Arenti/OUTDOOR1/2

Součástí je

  • Kamera
  • Adaptér
  • Výstražná samolepka
  • Balení šroubů
  • Návod k obsluze
Obrazový snímač 1/3'' 4MP CMOS
Efektivní pixely 2560(H)*1440(V)
Závěrka 1/20~1/10,000s
Min. osvětlení Barevné 0.01Lux@F1.6 ; černobílé 0.01Lux@F1.6
IR vzdálenost Noční viditelnost až 10 m
Barevná teplota reflektoru 3000K
Vzdálenost bodového světla 15m
Den/noc Automatický (ICR)/Barevný/černý/bílý
WDR DWDR
Ohnisková vzdálenost 2,8 mm
Maximální clona F1.6
Úhel záběru 110°
Typ objektivu Pevný objektiv
Komprese H.265
Přenosová rychlost 32Kbps~2Mbps
Snímková frekvence 20FPS
Zvukové rozhraní Vestavěný mikrofon
Spouštění alarmu Inteligentní detekce pohybu
Komunikační protokol HTTP, TCP/IP, DHCP, DNS, RTSP
Protokol rozhraní Privátní
Bezdrátová síť 2.4G a 5G WIFI (IEEE802.11b/g/n/ac)
Podporovaný operační systém iOS 9 nebo novější, Android 5 nebo novější
Zabezpečení Ověřování uživatele, AES-128, SSL
Provozní teplota -20 °C až 50 °C
Napájení DC 12V/1A
Spotřeba energie Max. 5,5 W
Vodotěsnost IP65
Rozměry 65 x 65 x 146 mm
Čistá hmotnost 270 g
048050
6972055686383

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product