• 3% sleva u platby převodem
Ekspres do tureckiej kawy HiBREW
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kávovar HiBREW Turkish

1 446 Kč (s DPH) 1 195 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Kávovar HiBREW Turkish

Máte rádi výraznou, silnou chuť turecké kávy? Malý kávovar HiBREW nesmí ve vaší kuchyni chybět! Snadno si s ním připravíte horký a aromatický nápoj. Topné těleso z nerezové oceli umožňuje rychlý ohřev a speciální LED indikátor ukazuje stav kávovaru. Kávovar má také lehkou vyjímatelnou nádobu na kávu.

Aromatická turecká káva

Tradiční turecká káva je známá po celém světě již stovky let. Vyznačuje se charakteristickou bohatou chutí a nádhernou vůní. S kávovarem HiBREW si ji můžete snadno připravit doma! Kávovar se velmi rychle zahřívá a díky použitým roztokům umožňuje získat z kávových zrn to nejlepší. Na svůj šálek osvěžujícího aromatického nápoje nemusíte dlouho čekat!

Snadné použití

Přístroj se velmi snadno používá. Jednoduše nasypte kávu do konvice a poté přilijte vodu, přičemž dávejte pozor, abyste nepřekročili limit MAX. Poté vložte hrnec do přístroje, zapojte jej a stisknutím tlačítka jej spusťte. Jakmile je káva připravena, přístroj automaticky přestane pracovat a kontrolka LED zhasne. Hladinu vody navíc sleduje speciální sonda.

Vyjímatelná nádoba

Pití turecké kávy je nyní ještě příjemnější. Přístroj je vybaven odnímatelným džbánkem o objemu 250 ml. Můžete ji například položit na stůl, abyste po ní mohli kdykoli sáhnout a nalít si horký nápoj. Pohodlná rukojeť zaručuje pohodlné používání. Džbán je také velmi lehký a odolný. Bude vám dobře sloužit po dlouhou dobu!

9.jpg

Specifikace

Výrobce HiBREW
Model CM1179_EU
Kapacita džbánu 250 ml
Rozměry 280 x 145 mm
Barva Černá

033689
27 ks
5907489609098

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product