• 3% sleva u platby převodem
Pike Chair rybářské křeslo
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pike Chair rybářské křeslo

Skládací křeslo vhodné pro rybaření, camping, letní festivaly apod. Rozměry 80 x 50 x 50 cm, hmotnost 1,9 kg, součástí praktický obal.
386 Kč (s DPH) 319 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Skládací rybářské křeslo Pike chair je ideální pro pohodlné trávení volného času nejen u řeky nebo oblíbeného rybníku s celou rybářskou výbavou, ale i pro celou řadu outdoorových aktivit jako je kempování, sledování nejrůznějších sportovních akcí, open air představení, atd. Křeslo je vyrobeno z pevných kovových trubek o průměru 16 mm s polyesterovým potahem, opěradlem a loketními opěrkami. V jedné z opěrek je držák ze síťoviny pro pití, aby byl Váš zážitek z lenošení ještě plnější. Hmotnost a velikost jsou důležité faktory, pokud hledáte skládací křeslo. Vždy záleží na preferencích a účelu, pro který křeslo vybíráte. Skládací křesla pro táboření a rybaření jsou obvykle pohodlnější, ale těžší a méně skladné. Turistické křesla nebo stoličky nejsou tak pohodlné, ale jsou mnohem lépe uzpůsobené k přepravě, protože mohou být pro svou skladnost snadno a rychle uchycené přímo k batohu. Rybářské křeslo Pike chair váží téměř dva kilogramy (1,9 kg) včetně tašky s popruhem a je složené do rozměrů 80 x 10 x 10 cm. Není proto nejlepší volbou pro turistiku. Rozměry křesla po rozložení jsou 80 cm (výška), 50 cm (šířka a hloubka), Křeslo Pike je tak určené především pro kempování a rybaření. Užijte si svůj odpočinek v křesle Pike od společnosti Merco.Pike chair:- Snadné složení a rozložení- Opěradlo- Otvor pro pití- Konstrukce: 16 mm kovové trubky + polyesterová tkanina 600D Oxford- Přenosný obal s popruhem - Rozměry: 80 x 50 x 50 cm- Rozměry po složení: 80 x 10 x 10 cm- Hmotnost: 1,9 kg- Nosnost 100 kg
30598_38866
15 ks
8591792388664
Varianta
38866
Země původu
Čína
Celní sazebník
94017900

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product