• 3% sleva u platby převodem
Bezprzewodowa klawiatura mechaniczna Motospeed GK82 2.4G
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrátová mechanická klávesnice Motospeed GK82 2.4G

1 198 Kč (s DPH) 990 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Mechanická klávesnice Motospeed GK82

Motospeed GK82 je kompaktní klávesnice bez numerického bloku. Díky svým malým rozměrům je velmi praktická a přenosná, takže si ji můžete vzít téměř kamkoli s sebou. Je vybaven 87 klávesami a podporuje funkci anti-ghosting. Můžete jej připojit kabelově i bezdrátově, což vám dává ještě větší svobodu. Podsvícení LED se 6 dostupnými režimy dodává jedinečný herní pocit.

Vytvořeno pro hráče

Modré spínače mají rychlou odezvu a jsou překvapivě tiché. Špičkové mechanické osy jsou odolné a umožňují plynulou práci. Klávesy GK82 se také velmi snadno čistí. Klávesnice je také vybavena technologií anti-ghosting a N-key rollover, což znamená, že můžete stisknout více kláves najednou a bez obav provádět složité kombinace ve hře. Každé klepnutí na klávesu je zaznamenáno správně!

Připojte ji, jak chcete

Klávesnici lze k počítači připojit pomocí kabelu USB nebo bezdrátově. To vytváří téměř neomezené možnosti. Využijte připojení 2.4G a užijte si svobodu hraní. Rychlý a stabilní přenos s dosahem až 10 m jistě splní vaše očekávání. Pokud chcete být zcela spolehliví nebo chcete pohodlně nabíjet své zařízení, použijte kabel USB.

Dlouhá provozní doba

GK82 je vybaven baterií s kapacitou 1300 mAh, která vás překvapí svým výkonem. Díky tomu může klávesnice pracovat až 500 hodin na jedno nabití (s vypnutým podsvícením). Zařízení má také pokročilý bezpečnostní systém, který jej účinně chrání před poškozením. Nabíjení klávesnice je tedy zcela bezpečné.

Skutečný herní zážitek

Klávesnice má jedinečný design pro elektronické sporty. Díky ergonomickému designu nezatěžuje zápěstí a zaručuje mimořádný komfort při používání. K dispozici je také 12 funkčních kláves a možnost uzamknout klávesu Windows. Modré podsvícení LED navíc dodává zařízení fantastický herní pocit. A díky 6 režimům podsvícení si jistě vyberete ten, který vám bude vyhovovat.

Odolnost

Zařízení je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů, jako je hliníková slitina. Díky tomu je trvanlivější a odolnější proti opotřebení. Kromě toho má klávesnice životnost přibližně 50 000 000 kliknutí, takže je neuvěřitelně odolná. Bez ohledu na to, jak často hrajete nebo jak dynamické je vaše hraní, můžete se z funkčnosti notebooku GK82 těšit po dlouhou dobu.

OBSAHUJE:

- Klávesnice

- Přijímač USB 2.4G

- Kabel USB-C na USB

- Vytahovač klíčů

- Puživatelská příručka

Specifikace

Výrobce Motospeed
Model GK82
Typ Mechanické
Barva Černá
Rozměry 350 x 133 x 37 mm
Připojení Kabelové/bezdrátové připojení
Rozhraní USB-C na USB/2.4G
Hmotnost 710 g
Dosah v bezdrátovém režimu 10 m
Přepínače Červené přepínače Outemu
Počet klíčů 87
Klíčová životnost 50 milionů kliknutí
Podsvícení Ledově modrá
Provozní napětí 5 V (kabelový režim) DC 3,7 V (bezdrátový režim)
Provozní napětí 100 mA (kabelový režim) 80 mA (bezdrátový režim)
Materiál ABS, hliníková slitina
Napájení 1300mAh lithium-polymerová baterie
Kompatibilita Windows XP/7/8/10
Další Funkce Anti-ghosting, 6 režimů podsvícení, přizpůsobitelné režimy podsvícení, 12 funkčních kláves, WIN lock, N-key rollover

031396
37 ks
6953460500334

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product