• 3% sleva u platby převodem
Bezprzewodowa klawiatura mechaniczna Dareu EK807G 2.4G (biała)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrátová mechanická klávesnice Dareu EK807G 2.4G (bílá)

727 Kč (s DPH) 601 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Dostupnost: zboží je skladem u dodavatele
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Bezdrátová mechanická klávesnice Dareu EK807G

Potřebujete klávesnici, která vám usnadní každodenní používání počítače? Dareu EK807G je pro vás! Bezdrátové provedení zaručuje vysoký komfort používání a použité technologie zaručují funkčnost hardwaru.

Spolehlivé připojení

Přejděte na bezdrátové připojení a získejte skutečné pohodlí při používání počítače! Klávesnice se k zařízení připojuje v pásmu 2,4G, což zajišťuje stabilní a bezproblémový přenos s nízkou spotřebou energie. Zařízení EK807G je kompatibilní se systémy Windows XP, Vista, 7, 8 a 10.

Funkčnost především

EK807G je užitečný nejen pro každodenní použití, ale také pro hraní her. Je vybaven 87 klávesami se spínači Dareu Brown, které mají zdvih 2 mm, aktivační sílu 55 g a životnost až 50 milionů kliknutí. Klávesnice využívá technologii anti-ghosting, takže stisknutí až 6 kláves současně nezpůsobuje konflikty. Kromě toho má funkční klávesy, které mimo jiné umožňují ovládat multimédia.

Energetická účinnost

Zařízení je napájeno dvěma bateriemi AAA a díky inteligentnímu systému řízení spotřeby vydrží až 30 dní nepřetržitého provozu. To znamená až půl roku používání bez výměny baterie! Vyberte si osvědčená řešení a užívejte si pohodlné a intuitivní počítačové prostředí.

Specifikace:

Výrobce Dareu
Model EK807G
Typ Mechanické
Připojení 2.4G
Počet klíčů 87
Přepínače Dareu Brown
Klíčová životnost Až 50 milionů kliknutí
Napájení 2 x baterie AAA (součástí balení)
Rozměry 360 x 135 x 40 mm
Barva Bílá
Kompatibilita Windows XP/Vista/7/8/10
Další 12 funkčních kláves, Anti-ghosting, zámek WIN

032555
35 ks
6950589911478

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product