• 3% sleva u platby převodem
Klawiatura mechaniczna MOFII Candy M (Brązowa)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mechanická klávesnice MOFII Candy M (hnědá)

1 105 Kč (s DPH) 913 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Mechanická klávesnice MOFII Candy M

Klávesnice MOFII Candy M SK-645 má originální design a je vybavena 84 klávesami se spínači Blue. Podporuje funkci N-Key rollover a umožňuje uzamknout klávesu Windows - skvělá volba pro hráče. Za zmínku stojí také podsvícení LED s až 20 dostupnými efekty. Klávesnice má také ergonomický design pro jedinečné pohodlí.

Ideální pro hráče

Posuňte své hraní na vyšší úroveň. Klávesnice je vybavena 84 klávesami s modrými spínači, které zajišťují životnost až 50 milionů kliknutí a rychlejší odezvu. Podporuje také funkci N-Key rollover, takže můžete stisknout více kláves najednou bez obav z konfliktu. K dispozici je také volitelný zámek kláves Windows, takže se nemusíte bát, že byste je omylem stiskli a přerušili hraní. Překonejte další rekord s MOFIA!

Originální design

Užijte si pohodlí při používání. Zaoblené klávesy klávesnice se snadno drží prsty a jsou velmi příjemné na dotek. Laserem gravírované překryvy navíc nejen skvěle vypadají, ale jsou také odolné proti opotřebení a vyblednutí. Viditelné značky zůstávají dlouho dokonale viditelné. Klávesnice zaujme také svým originálním designem - fantastickou kombinací retro stylu a moderních řešení.

Dynamické podsvícení

Nyní můžete snadno vytvořit atmosférickou herní zónu. Klávesnice je vybavena dynamickým podsvícením LED, které jí dodává jedinečný charakter a zlepšuje viditelnost kláves ve tmě. Na výběr je až 20 režimů - například herní režimy pro závodní hry nebo hry FPS. K dispozici je také 6stupňové nastavení jasu a 5stupňové nastavení rychlosti podsvícení. Vyzkoušejte všechny možnosti a najděte ideální nastavení!

Funkční tlačítka

Při práci a zábavě je čas velmi důležitý. Klávesnice MOFII vám pomůže ušetřit čas a ještě více vám usnadní používání počítače! Zařízení je vybaveno 12 funkčními tlačítky, která umožňují pohodlně nastavit hlasitost, ovládat přehrávač médií a také rychle přistupovat k e-mailu, vyhledávači a kalkulačce. Stačí k tomu jednoduchá kombinace kláves!

Ještě větší pohodlí

Vsaďte na nejvyšší kvalitu zpracování. Klávesnice má odolný kryt a protiskluzové podložky, které zabraňují jejímu klouzání po stole. K počítači jej připojíte pomocí dlouhého 1,8metrového kabelu s pozlaceným konektorem, který zaručuje spolehlivý a stabilní přenos signálu a odolnost proti rušení. Produkt je kompatibilní s různými verzemi systému Windows.

Specifikace

Výrobce MOFII
Model SK-645
Typ Mechanické
Barva Hnědá
Připojení Kápřipojení bll
Rozhraní USB
Počet klíčů 84
Přepínače MOFII Blue
Klíčová životnost 50 milionů stisků kláves
Podsvícení Ano, LED
Provozní napětí 5 V
Provozní napětí ≤250 mA (zapnuté podsvícení), ≤80 mA (vypnuté podsvícení)
Hmotnost Přibližně 745 g
Rozměry 351,6 x 134,6 x 36,8 mm
Délka kabelu 1,8 m
Kompatibilita Windows 2000, Windows XP, Windows ME, Windows Vista, Windows 7 / 8 / 10
Další 20 režimů podsvícení, přizpůsobitelné režimy podsvícení, 12 funkčních kláves, zámek WIN, převrácení N-kláves

034332
45 ks
6950125748438

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product