• 3% sleva u platby převodem
Klawiatura Gamingowa Havit KB878L RGB (czarna)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Herní klávesnice Havit KB878L RGB (černá)

285 Kč (s DPH) 236 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Herní klávesnice Havit KB878L

Hledáte spolehlivou herní klávesnici, která bude dobře fungovat i při těch nejdynamičtějších herních seancích? KB878L je ideální volbou! Je vybaven 104 klávesami a podporuje 19 kláves Key Rollover. Umožňuje také uzamknout klávesu Windows. Zařízení je také vybaveno barevným podsvícením a ergonomickým designem.

Vytvořeno pro dynamické hraní

Klávesnice KB878L vás překvapí svým plynulým a spolehlivým výkonem. Díky profesionálním spínačům s okamžitou odezvou snadno porazíte každého soupeře a ukážete, kdo je tady pánem. Je také velmi odolná a má životnost až 8 milionů stisků kláves.

Ideální volba pro hráče

Usnadněte si hraní a získejte náskok hned od začátku. Klávesnice KB878L umožňuje uzamknout klávesu Windows, takže se nemusíte obávat, že byste ji omylem stiskli, opustili hru a ztratili šanci na vítězství. Podporuje také funkci převrácení 19 kláves. Můžete tak snadno provádět složité kombinace a stisknout několik kláves najednou bez rizika konfliktu.

Pro vaše pohodlí

KB878L je ideální volbou pro lidi, kteří tráví hodně času na počítači. Díky svému ergonomickému designu poskytuje jedinečné pohodlí a umožňuje zapomenout na bolest zápěstí, nepohodlí nebo únavu. Klávesnice má také protiskluzový povrch, který zaručuje ještě větší pohodlí při práci a hraní her.

Podsvícení RGB

Klávesnice KB878L zaujme nejen svou funkčností, ale také moderním, stylovým designem. Je vybaven barevným podsvícením, které v místnosti vytváří fantastickou atmosféru. Můžete si také přizpůsobit jeho charakter podle svých preferencí. Můžete si vybrat mezi stálým a pulzujícím světlem a také nastavit jeho jas. Zjistěte, které nastavení se vám líbí nejvíce!

Ještě pohodlnější ovládání

Chcete si práci s počítačem ještě více usnadnit? Klávesnice KB878L vás nezklame! Zařízení je vybaveno několika multimediálními tlačítky, která mimo jiné umožňují rychle pozastavit nebo obnovit přehrávání, přepínat mezi skladbami nebo přejít do e-mailové schránky. Kromě toho můžete pomocí příslušných kombinací kláves například upravit hlasitost nebo aktivovat kalkulačku.

Specifikace

Výrobce Havit
Model KB878L
Typ Membrána
Barva Černá
Připojení Připojení kabelu
Rozhraní USB
Počet klíčů 104 + 6 multimediálních tlačítek
Klíčová životnost Přibližně 8 milionů výtisků
Podsvícení Ano
Provozní napětí Přibližně 5 V
Provozní napětí ≤115 mA
Hmotnost 605 g
Rozměry 459 x 191,7 x 33 mm
Kompatibilita Windows 2000 / XP / Vista / 7 / 8 / 10
Další Přizpůsobitelné podsvícení, funkční klávesy, zámek WIN, rolování na 19 klávesách

035838
57 ks
6939119046088

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product