• 3% sleva u platby převodem
Mechanická herní klávesnice Havit KB884L White
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bílá mechanická herní klávesnice Havit KB884L

1 437 Kč (s DPH) 1 188 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Mechanická herní klávesnice Havit KB884L (bílá)

Připravte se na hraní na vysoké úrovni s klávesnicí Havit KB884L! Tato klávesnice je vybavena 83 klávesami známými svou výjimečně dlouhou životností. Funkce roll-over umožňuje současné stisknutí kláves, což zajišťuje ještě větší přesnost při hraní. Malý displej vám poskytne důležité informace o stavu zařízení a kompaktní design s RGB podsvícením zaujme nejednoho herního nadšence.

12Havit/KB884L/6

Přesná akce, neuvěřitelný výkon

Klávesnice je vybavena 83 klávesami s životností až 50 milionů stisků, které jsou připraveny na dlouhé hodiny intenzivního hraní. Přesné mechanické spínače zajišťují bleskurychlé a přesné pohyby a klávesy okamžitě reagují na vaše příkazy. Funkce roll-over, umožňující současné stisknutí kláves, zvýší vaši produktivitu při práci nebo při hraní oblíbených her.

12Havit/KB884L/2

Informace na dosah ruky

Klávesnice Havit KB884L je vybavena vestavěným 1,06palcovým displejem TFT-LCD, který poskytuje úplnou kontrolu nad stavem zařízení. Díky němu můžete rychle zkontrolovat aktuálně zvolenou barvu, světelný efekt, jas, hlasitost a jazyk. Nyní máte všechny potřebné informace na dosah ruky - stačí se podívat na displej.

12Havit/KB884L/8

Navrženo pro různé potřeby

Konstrukce klávesnice Havit KB884L je navržena tak, aby snižovala hluk při intenzivním používání a zároveň zvyšovala pohodlí. Díky programování maker můžete klávesy přizpůsobit svým individuálním potřebám a hernímu stylu, což vede k ještě efektivnějšímu hraní. Klávesnice navíc umožňuje rychlou výměnu spínačů, což vám umožní ještě více přizpůsobit její výkon.

12Havit/KB884L/7

Ještě větší pohlcení

Nyní bude každá herní relace plná barev a nezapomenutelných zážitků. Klávesnice je vybavena barevným podsvícením RGB, které si můžete snadno přizpůsobit podle svých preferencí. Díky možnosti konfigurace světelných efektů si můžete vytvořit jedinečnou atmosféru během každé hry! Díky kompaktnímu provedení navíc klávesnice Havit KB884L nezabere na vašem stole mnoho místa.

12Havit/KB884L/4
Výrobce: Havit
Model KB884L
Barva Bílá
Životnost klíče 50 milionů kliknutí
Počet kláves 83
Podsvícení Ano, RGB
Rozhraní USB
Délka kabelu 180 cm
Rozměry 348 x 140 x 45 mm
Provozní napětí 5 V ± 0,5 V
Provozní proud 280 mA
052033
25 ks
6939119075767

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product