• 3% sleva u platby převodem
Sekera Deli Tools EDL5709, sklolaminát, 0,8 kg
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sekera Deli Tools EDL5709, sklolaminát, 0,8 kg

205 Kč (s DPH) 169 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Sekera Deli Tools EDL5709

Sekera Deli Tools EDL5709 se osvědčí v mnoha dílnách a servisech. Umožní vám efektivně štípat dřevo, můžete ji použít i k přípravě palivového dřeva do krbu. Protiskluzová rukojeť ze skelných vláken vám umožní pohodlnou práci a speciální kryt čepele pomáhá předcházet zraněním. Hlava sekery je vyrobena z kvalitní oceli a váží 800 g.

Pohodlné používání

Sekera se používá velmi pohodlně. Ergonomický tvar a optimální vyvážení zajišťují pohodlí i při dlouhodobé práci. Rukojeť ze skelného vlákna dokonale padne do ruky a protiskluzové plastové díly z TPR zaručují bezpečné uchopení. Sekera má také ochranný kryt čepele, takže se nemusíte bát, že se pořežete. V rukojeti je také malý otvor, který umožňuje zavěsit nástroj na požadované místo v dílně.

Vysoce kvalitní zpracování

Při výrobě sekery byly použity materiály nejvyšší kvality. Díky tomu je nástroj mimořádně odolný, není náchylný k poškození a je odolný proti opotřebení. Bude vám perfektně sloužit po dlouhou dobu. Odolná, pevná ocelová hlava umožňuje rychlé a efektivní sekání - skvělá volba do každé dílny.

Značka Deli Tools
Model EDL5709
Hmotnost hlavy 800g
Materiál Ocel 45 + rukojeť ze skelných vláken
Barva Žlutá
036016
222 ks
6975102945327

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product