• 3% sleva u platby převodem
Rolki Smj Sport Urban MZS507 Black
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kolečkové brusle Smj Sport Urban MZS507 Black

  • 42
1 639 Kč (s DPH) 1 355 Kč (bez DPH)
check expedice do 5 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 5 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 5 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Tam, kde překročíte hranice, začíná ta pravá zábava! Brusle SMJ Sport URBAN MZS507 jsou vybavením, které může stát na stejné polici jako značky, které volí profesionální bruslaři! Neuvěřitelně agilní, ideální pro freestyle, freeride, slalom a městskou jízdu na nepřístupných místech a v nepříznivých podmínkách.

Pociťte rychlost, kterou milujete, díky ložiskům ABEC-9, která jsou téměř špičková a určená pro špičkové modely mnoha značek. Poskytují hladkost, trvanlivost a správnou rychlost, zajišťují dobré odvalování kola bez zbytečného odporu a jsou mnohem pevnější než standardní ložiska. V kombinaci s velkými oděruvzdornými kolečky 80x22mm budete mít na dosah každý bod metropole a město se stane jedním velkým skateparkem! Naši konstruktéři se postarali nejen o výjimečný výkon tohoto modelu. Neméně důležité je pohodlí, stabilita a bezpečnost .

Brusle SMJ Sport URBAN MZS507 jsou díky otvorům v podrážce velmi dobře odvětrané a případné vibrace, které by mohly bruslaři způsobit mikrotrauma, tlumí silikonový polštářek umístěný v oblasti paty. MZS jsou velmi flexibilní, pokud jde o přizpůsobení se noze. To umožňuje systém šněrování v kombinaci s přezkou, který umožňuje mikroregulaci a možnost nastavení úhlu boty tak, aby kotník a Achillova šlacha nebyly vystaveny odřeninám nebo přetížení. Díky tomu dobře stabilizují nohu a zaručují její oporu při dlouhých slalomech. Speciální boční kluzáky navíc poskytují ochranu v případě pádu. Po jízdě lze botu vyjmout ze skořepiny, aby rychle vychladla, a antibakteriální stélka coolmax umožňuje optimální hygienu.

  • MZS507 je určena pro městský, freestylový, freeridový a slalomový styl.
  • Tuhý zvýšený skelet poskytuje ideální ochranu během jízdy.
  • Antibakteriální stélka Coolmax se silikonovým polštářkem pro snížení vibrací.
  • Větrací otvory v podrážce.
  • Vyjímatelná stélka
  • Boční jezdec - zvyšuje odolnost proti poškození.
  • Hliníková podrážka CNC.
  • PU kolečka, tvrdost 85A, 80 x 22 mm.
  • Uhlíková ložiska ABEC-9.
  • Typ zapínání: tkaničky a dvě přezky včetně jedné s mikroúpravou.

Dále obsahuje:

- přídavná sada jezdců + šrouby a podložky

- brzda

- imbusový klíč

8671-J
4 ks
5908275410966

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product